8.1.2016.
www.facebook.com/events/1637276849854949/

TORPEDIRANJE ☆ #3
DOOM × FIGHT BACK × KRLJA × DISBAJA

AKC ATTACK ☆ 8.1. ☆ 20H ☆ 65/75KN
Torpedo Syndicate premijerno u Zagreb dovodi legendarne birminghamske crust punxe DOOM!
Nakon 2011. i nastupa na Martinskoj vraćaju se u Hrvatsku na treće Torpediranje kojim najavljujemo vrhunsku koncertnu sezonu koju će obilježiti premijerna gostovanja eminentnih imena europske i američke punk scene. Oi, crust, hardcore; izbrijane glave, dreadovi, šilterice – najbitniji je snažan antifašistički stav. Jer dok neki dižu žičane barijere mi rušimo mentalne.
Nova godina s Torpedo Syndicate započinje 8.1.u 20h u klubu Attack. A mi vam uz znoj ne nudimo krv i suze, već stisnute šake, pogo, pivu za suha grla, singalong, krasterske rifove i parole za dugo pamćenje. Najbolje što punk daje.
Ali Torpedo niti tu ne staje već iz mrtvih diže legendarnu požešku bandu, bend s jednom od himni domaćeg punka – FIGHT BACK! “Pank pankerima, šminka šminkerima” odzvanjati će zagrebačkim ulicama iz čijih su skvotova i podruma izgmizali DISBAJA i KRLJA. Veterani scene evocirati će uspomene dok će mlađe generacije aktivno stvarati svoje.
Karte nabavite u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta cijena će im iznositi 75 kuna.

Web shop: bit.ly/1myknUK

Kartu svakako osigurajte na vrijeme, a za sve ostale informacije kontakt mail je: torpedosyndicatezagreb@gmail.com

Dizajn plakata: Nadan Sarvan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content