NEDJELJA 19.04.2015

Kultni Kultivator – svježa aktivnost član(ov)a webzine-a Kultivator u suradnji s Akc Attack i *muzikfantastique* premijerno predstavlja londonski psihodelični synth shoegaze duo The KVB.

Nicholas Wood i Kat Day predstavit će zagrebačkoj publici u okviru aktualne europske turneje svoj audiovizualni projekt inspiriran post-punk, darkwave, shoegaze klasicima.

Glazba The KVB zagarantirano je prava shoegaze/electro poslastica za sve koji vole bendove poput The Jesus And Mary Chain, Joy Division, The Soft Moon i Tropic of Cancer, a zvuk je najbolje opisati kao isprepletenu mračnu mrežu shoegaze gitara s minimalističkim synth melodijama te hipnotičkim ritam mašinama i apstraktnim sanjivim reverb vokalima.

Njihov još uvijek aktualni EP ”Out of Body” iz 2014. godine produciran je u suradnji s Antonom Newcombeom iz Brian Jonestown Massacre, dok će se najnoviji studijski album ”Mirror Being” koji snimaju pod producentskom palicom čarobnjaka iz kultnih Portishead – Geoffa Barrowa – na Vašem gramofonu zavrtjeti i zasvirati 1. lipnja.

Doživite uživo u svoj punini koncertnu kvalitetu mračnih synth shoegaze virtuoza prepoznatu i od strane njihove najnovije bristolske diskografske kuće Invada Records UK i počnite sanjati psihodelični elektronički shoegaze san.

Za provjereno dobru glazbu prije i poslije koncerta pobrinut će se maestralni *muzikfantastique* Ivan Krželj. A na Vama je da zadovoljite sve svoje plesne želje i potrebe i noć ispratite plesom do iznemoglosti. Za moguće žuljeve i muskulfiber nismo odgovorni.

Pripremite se za žestoko-nježni sonični The KVB napad u Attacku!

kultivator.hr/

www.attack.hr/

www.muzikfantastique.com/

Od 20h, Koncert 21h, Ulaz minimalna donacija 40 kn

*Zbog ograničenog broja ulaznica preporučamo Vam da svoju osigurate na vrijeme u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking (Tratinska 18 – dirtyoldempire.com/) i Pekinška Patka, internacionalni minimarket (Vlaška 78 – pekinska-patka.com.hr/). Karte su u prodaji od 23. ožujka.

kvlt muzikfantastique synth shoegaze music for psychedelic people

supported by Radio Student >>100.5MHz<<

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content