Afire B&T najavljuje pravu klupsku poslasticu:

THE ENTRANCE BAND (SAD) – Psychedelic rock

19. lipnja u AKC Mediku stiže jedan od trenutno najinteresantnijih live bendova, THE ENTRANCE BAND, čiji se zvuk može opisati kao eklektični spoj psihodeličnog rocka, bluesa, stonera i punka.

Iako danas djeluju iz Los Angelesa, genezom ove klupske atrakcije smatra se moment kad se gitaristički mesija Guy Blakeslee seli u Chicago, grad snažne nezavisne scene, u kojem se prvih godina uspinje potpuno sam i pod imenom Entrance uspijeva snimiti dva studijska albuma. Blakeslee svoju stvaralačku nišu pretvara u trio 2006. godine za album „Prayer Of Death“ kada mu se pridružuju Derek James i Paz Lenchantin koja se prije afirmirala u velikom “A Perfect Circle”-u. Paz je također je bila članicom Billy Corganovog “Zwan”-a, svirala s Melissom Auf Der Maur i Samathom Maloney iz Hole-a, te snimala za Queens Of The Stone Age na njihovoj prekretnici „Songs For The Deaf“. Oduševljen njihovim live nastupima, posljednji studijski album im je izdao Thurston Moore za svoju izdavačku kuću Ecstatic Peace i poveo na turneju s noise-rock pionirima, Sonic Youth.

Izbornici ovogodišnjeg All Tommorow’s Parties festivala (ATP) u Engleskoj, indie prvaci Animal Collective, dovode ih u svibnju premijerno u Europu. Dvomjesečna turneja odvest će ih i na kultni Duna Jam festival u Italiji svega nekoliko dana prije hrvatskog datuma. Zagreb je konačno dobio priliku čuti bend koji je u zadnje dvije godine razvalio najjače festivale u SAD-u, uključujući Coachellu, SxSW iBonnaroo, te bio na turneji s najaktualnijim akterima na sceni, kao što su The Kills, Devendra Banhart i Yeah Yeah Yeahs.

www.entranceband.com
www.myspace.com/entrancerecords
The Entrance Band – Lookout
The Entrance Band – Hourglass (live)

The Entrance Bandu će se pridružiti i zagrebački DIY majstori koji uspješno melju stoner i pop, a opako vole svirat – RUIZ. Trenutno promoviraju svoju drugi album RuizRadioRevolution. Iznimka neće biti i ovu nedjelju. Dakle, dodatna doza plesa i čudnosti.

www.ruizradiorevolution.com

Ulaznice se mogu kupiti od 20. svibnja u knjižari Rockmark, Berislavićeva 13 i Dirty Old Shopu, Tratinska 22 po cijeni od 60 Kn u pretprodaji i 80 Kn na dan koncerta na blagajni kluba.
Za sva dodatna pitanja, obratite se na afire.tours@gmail.com

OD 21:00, UPAD 60KN U PRETPRODAJI / 80KN NA DAN KONCERTA

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!