THE CAULFIELD CULT
(Singapur)

bandcamp

facebook

Nakon odličnih Iron Chic dolazi nam još jedan bend po prvi put iz daleke Azije, koji njeguje No Idea Records zvuk koji se može okarakterizirati kao spoj emo/indie zvuka ’90-ih i Gainesville punk rocka u stilu bendova poput Hot Water Music/Against Me. Nakon nekoliko odrađenih UK i europskih turneja, dolaze na još jednu na kojoj će predstaviti svoj dosadašnji rad, ujedno i posljednje izdanje koje dijele zajedno s bendom Godard (Don’t Shoot The Messenger Promotions (UK), Rooftop Records (USA)). Uvjerite se uživo i sami u kvalitetu ovog benda koji ne zaostaje niti malo za bendovima koji stižu iz Gainesvillea i New Jerseya.

GODARD
(Velika Britanija)

bandcamp

facebook

Catchy punk rock s melodijama idealnima za ljetno vrijeme i vožnju biciklom uz sing-a-long dionice. Ako volite bendove poput Title Fight, Tiger Jaw, The Menzingers… onda će vam se svidjeti i ovaj bend. Dođite i podržite ih na njihovoj prvoj dvomjesečnoj europskoj turneji.

HALF A CHICKEN (Velika Britanija)

bandcamp
facebook

Folk/punk akustični performer iz Swansea kojeg uspoređuju s Dave Hause (The Loved Ones), na privremenom radu/školovanju u Zagrebu, prezentirati će u nekoliko pjesama kombinaciju svojih autorskih djela, uz dozu humora, u kojima se dotiče tema poput životne svakodnevnice, politike i druženja uz pivo… te cover pjesmama izvođača poput legendarnih Jawbreaker.

DESOLATE SONS (Duga Resa)

bandcamp
facebook

Relativno novi bend na hrvatskoj punk/hc sceni, koji glazbom prezentira njihovo viđenje melodičnog hardcorea te puno obećava jer su u svojim dosadašnjim nastupima pokazali veliki potencijal, a da je tome tako uvjerite se i sami.


fbook

Od 21h, Koncert 21.10h, Ulaz minimalna donacija 25 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!