SUBOTA – 07.03.2015.

SYSTEMATIK (Vancouver, Kanada)

derangedrecords.bandcamp.com/album/systematik

Primitivna i sirova hardcore punkčina iz Vancouvera (Kanada) dolazi nam u goste u sklopu svoje prve europske turneje. Bend svira direktni, nadrkani i rudimentarni hardcore po uzoru na Discharge, japanski Death Side, ranu Poison Idea-u i europski hardcore iz osamdesetih. Iako su bendovi poput Discharge definitivno dobra referenca pri opisu ovog benda, Systematik definitivno ne zvuči kao generični d-beat klon, već dotični bend odvodi spomenut žanr na neki novi nivo u skladu s modernim vremenima. Da se radi o bendu vrijednom pažnje ne škodi ni činjenica da ih je zamjetila Kanadska etiketa Deranged Records koja izdaje bendove poput Fucked Up, Burning Love, Career Suicide, Regulations, Hoax, AC4, Youth Avoiders itd. Europsku verziju aktualnog albuma izbacuje njemački Sabotage Records (Red Dons, Autistic Youth, The Estranged, Terrible Feelings, Warsong, Arctic Flowers…).

KYFFPACK (Berlin , Njemačka)

kyffpack.bandcamp.com/

DIY hardcore punk ludilo sa sjedištem u Berlinu. Kyffoack koketira sa crust zvukom i angažiranim političkim tekstovima. Za fanove 90’s metaliziranog crust zvuka, crust and rolla i sirove hardckore punkčine. Bend je dio Fleshbug Records kolektiva čiji članovi su i njemci Lötfett koji nam ovaj put isto dolaze u AKC Attack. Kyffpack nam ovim putem promoviraju novi album koji nose sa sobom.

LOTFETT (Berlin, Njemačka)

loetfett.bandcamp.com/

Kao i njihovi suborci Kyffpack, deutschpunksi Lotfett potiču iz istog diy kruga Fleshbug kolektiva, te gaje velike simpatije prema anarhizmu, crust zvuku, političkoj angažiranosti i njegovanju diy principa funkcioniranja benda.

Facebook event

Od 21.30h, Ulaz = minimalna donacija 25 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content