DEFLAMOL (Zagreb)

Nastali smo 1.1.2009. i ime nam je Deflamol. Sastojimo se od: lead gitare/vokal(Mislav Gruber),Bass gitare/vokal(Kyle Adam Slivarić),ritam/lead gitare/back vokal(Stjepan Kulić),ritam gitare/vokal(Tomislav Vargek) i bubnjeva(Vanja Jularić).Imamo preko 40 autorskih pjesama na engleskom i hrvatskom, a radi se i na jednoj na njemačkom jeziku. Nismo stilski ograničeni. Imamo tri glavna vokala. Svaki od pjevača pjeva pjesmu koju je on sam napisao tako da nam je stil po pjesmi vrlo različit. Imamo svoj prostor za sviranje gdje održavamo probe. Imali smo dosta nastupa pretežito u Zagrebu gdje i zivimo (Novi Zagreb) po klubovima i festivalima. Značenje imena DEFLAMOL je protiv upale. Mi smo protiv nametnutih stavova(upale) koje nam sustav konstantno nameće te s tim stavovima čini čovječanstvo mutavom rasom. Čovječanstvo zatupljeno nametnutim stavovima sustava uništava sebe samoga na osobnoj i globalnoj razini. Pa tako mi se trudimo ulijepšati svijet pomoću glazbe jer sve funkcionira na bazi frekvencija, znaći sve je glazba samo treba poslati pravu frekvenciju!
www.facebook.com/pages/DEFLAMOL/113569468657147?ref=ts

THE CHEMTRAILS (Zagreb)

Nastali smo početkom 2011. godine, spojem 2 benda.
Sviramo nešto slićno progressive psyhedelic rocku, sto baš i nije česta pojava u našoj državi ali se trudimo to promijeniti.
Nakon dugogodišnjeg nalaženja ljudi koji se hoće ozbiljno baviti muzikom jedva smo se skupili i počeli raditi na tematskom albumu “Madness deep of Harold Sweep” koji sada dovršavamo. Album govori o čovjeku koji nije uspio izdržati mračan i težak put te je odustao od života i krenuo u krivom smjeru. U godinu dana postojanja brojimo 15-ak koncerata i 5 radio gostovanja. Članovi benda: Ivan Marojević-gitara/vokal, Matija Pavlić-gitara/prateći vokal, Domagoj Zrno-bass/prateći vokal, Marko Makar-bubnjevi, Lovro Zelić-tonac.
www.facebook.com/TheChemtrailsband
www.facebook.com/groups/TheChemtrails

Vrata 20h, Koncert 21h, Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!