SUGARTOWN CABARET (Francuska)

www.myspace.com/sugartowncabaret

Vrlo specifičan bend za francusku scenu – po drugi put u Zagrebu! Post-hardcore/emo koji sviraju najviše duguje DC hardcore i revolution summer bendovima sredine/kraja 80-ih, a osjetna je i naklonost nekim modernijim indie rock strujanjima. Ravnopravna zastupljenost post-hardcore-a i post-rock-a, što rezultira konstantnim provlačenjem delay-ane gitar kroz pjesme, donekle ih vraća u kontekst francuske emo/screamo scene u kojoj je post-rock sveprisutan u zadnje vrijeme. Možete očekivati i pregršt maštovitih upliva, naprimjer stoner riffova ili jazz dijelova sa saksofonom.

SLEEPING IN GETHSEMANE (S.A.D.)

www.myspace.com/sleepingingethsemane

Emotivno vrlo nabijeni, progresivni post-rock koji sviraju očito je pod utjecajem američke emo/screamo scene 90-ih.Vrlo često znaju zazvučati i math/noise rockerski, a nisu im strani ni izleti u jazz.

OGNI GIORNO (Italija)

www.myspace.com/ognigiorno

Svježi bend iz Italije, na svojoj prvoj mini-turneji. Gaje vrlo karakteristični zvuk za talijansku screamo scenu. Teško je procijeniti koliko im zvuk mekan ili agresivan zbog poludistorziranih gitara i pomalo sladunjavih melodija, a istovremeno kaotičnih vokala i katarzične atmosfere općenito. Dakle, ako vam La Quiete ili Raein nešto znače i ovo bi vam se mora svidjeti.

Ulaz od 20h, koncert u 21h Upad: 25 kuna.

 
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content