FULL OF HELL (SAD)

www.stereokiller.com/fullofhell

www.facebook.com/fullofhell

Prokleti klinci iz Amerike stvaraju mješavinu svega nesvetog – sludge, power violence,black metal, power noise, grindcore… you name it they’ve got it. Popriličan hype se diže oko njih u zadnje vrijeme, a kako i ne bi oko benda koji definira razvoj žanra, a u isto vrijeme im bubnjar ima probleme sa starcima jer izostaje iz srednje škole zbog turneje po Europi. U svom kratkom bivanju uspjeli su već završiti na A389, između ostalog i svirajući na njihovoj godišnjici zajedno s crème de la crème holy terror/nihilističkoghardcore(punk)a. Divlji, puni mržnje i neobuzdani uživo, definitivno nisu za propustiti.

GRIEVED (Švedska)

grieved.bandcamp.com

www.facebook.com /grievedhc

Izmučeni akordi i skandinavska depresija uobličeni u vrlo mračni, metalizirani hardcore modernijeg đira. Iako su relativno mlad bend, nastali 2010., već su se nasvirali okolo po Europi.

JADED HOPE (Zagreb)

www.facebook.com/jadedhopeband

Bivši i sadašnji članovi Black Sails, Gardens of Hiroshima, Lack of Soul, Continents, Stepping Stone, Dry Flood; kažu da to generalno sliči na nešto tipa Defeater, I Adapt, Verse, Dead Hearts, Modern Life is War.

Vrata 21h, Koncert 21.30h, Upad 30 Kn

Projekt potpomogli: Ministarstvo kulture, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i Institut Otvoreno društvo.

Last.fm event: last.fm

Video linkovi:

Full of Hell:

vimeo

vimeo

vimeo

Grieved:

youtube

youtube

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content