Program Nepokoreni grad na putu zamišljen je kao putujući dio festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad kroz nekoliko hrvatskih gradova. Tako će u Rijeci i Zagrebu nastupiti nekoliko bendova koje smo imali prilike vidjeti na ovogodišnjem i prošlogodišnjem izdanju, a tijekom jeseni će izložba fotografija i projekcija filmova pristiglih na natječaj biti postavljeni i prikazani u Rijeci, Puli i Zagrebu. Ovogodišnji Nepokoreni grad na putu završiti će u Attacku nastupom talijanskih rokerskih hardkoraša Holy i Light Up i biti će realiziran sa SUBVULTURES ekipom.

HOLY (Italija)

www.facebook.com/holyvegan

Prljavi hardcore, donekle rockerski, sigurno puno duguje ostavštini specifične talijanske hardcore škole, a ima i naznake holy terror atmosfere.

LIGHT UP (Italija)

www.facebook.com/pages/Light-Up/132216226840066

Također prljavi ali brži, agresivniji i manje rockerski hardcore, i ovdje se definitivno osjeti vibra talijanske škole hardcorepunka.

DUSKBURN (Zagreb)
www.facebook.com/duskburnband

Atipični početak večeri sa turobnim, atmosferičnim, a i podosta disonantnim sludge-om sa poduljim stažom na lokalnoj sceni.

Program zajednički organiziraju Autonomni kulturni centar – Attack! i Udruga za kreativni razvoj Domaći kroz platformu clubture.

Od 20.30h, Koncert 21.30h, Ulaz SLOBODAN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!