STUDIO BANGAVI w/ DJ BUNNY HOJAH

www.myspace.com/djbunnyhojah
Naš opasni rezident i u novoj sezoni diže atmosferu na stupanj vrenja uz zvukove glazbenih uspješnica «jučer, danas, sutra». Dokažite svoju slobodu i pustite s lanca vaša tijela i umove u avanturu od plemenskog do suvremenog plesa uz disko i pank, domaće i strano. Ma nema stranog zapravo, jer što je ljudski nije strano!

JILL (Francuska) live performance
U sklopu večeri kolege iz udruge Cirkorama predstavit će mladu francusku umjetnicu, Jill iz Troyesa, u njenom putu istraživanja boundage-a kroz live performance ” EFFACEMENT”.
Jill je studirala umjetnost na Sorbonne, a radi kao konobarica. Trenutno je s kolegicom na proputovanju JI Europom gdje se za potrebe filma kojeg snimaju upoznaju s radom vaninstitucionalnih umjetničkih grupa diljem iste. Jill je prije dvije godine počela s radom na “brisanju crnom bojom” kroz fotografiju. Ovu iluziju pokušava prenijeti na tijelo. Povodi se za idejom performansa koji se ne može ponoviti jer je ekspresija tijela u transu. Za sada radi sa konopcima kako bi promijenila vlastitu morfologiju. “Effacement” objašnjava kao “novu francusku riječ” kojom želi opisati ideju “autodestrukcije od strane duha”.
Što nas otprilike očekuje pogledajte na:
 

OD 22h, ULAZ SLOBODAN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content