UTO – 3.5. 

U drugom izdanju STONEVILLE programa dovodimo kultni psihodelik/ stoner rock band TUBER iz Grčke! Momci kreču na europsku turneju i prva postaja je Klub Attack. Svojim dugim provest će vas kroz sve dimenzije! Uz Tuber nastupit ce rezidenti Stoneville programa, momci iz Zagreba Sloanwall.

TUBER

(Stoner, Psychedelic// Grčka)

Tuber je instrumental rock bend iz Grčke kojeg čine Yannis Gerosthathos i Nikos Gerostathos, Paris Fragkos i Yannis Artzoglou. Prva trojica su se okupila kao bend 2010. godine i par mjeseci kasnije počeli snimati njihov prvi istoimeni EP u Parallel Universe Studiju u Serresu. U srpnju iste godine Tuber je izbacio nezavisni debi album u digitalnom obliku preko Bandcampa.

EP je dobio zapanjujuće recenzije od mnogobrojnih web stranica i blogova diljem svijeta poput SirensSound , Sodashop, the sludgeswamp te u srpnju 2012. je album ponovno izdan u limitiranoj vinil ediciji pod izdavačkom kućom Krautedmind Records.

9. prosinca 2013, Tuber je izdao njihov novi album, Desert Overcrowded, na njihovoj službenoj Bandcamp stranici:

Tuberov zvuk je detaljno opisan od strane kritičara kao mješavina posta, stonera, desert i space rocka sa uzvišenom psihodelijom.

www.facebook.com/tuberband/?fref=ts

www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftuber.bandcamp.com%2F&h=mAQGGzZkf
SLOANWALL

(Stoner, Groove Rock//Zagreb)

Šesteročlani bend iz Zagreba, čiji su članovi proizašli iz već postojećih bendova, u sadašnjoj postavi svira od početka 2015. godine. Ideja o Sloanwallu je nastala još davno kada su se gitaristi počeli nalaziti na jam sessionima. ali i dalje bez stalne postave. Sve je sjelo na mjesto kad su vrbovali članove razilazećeg benda iz istog društva te je tako počela ozbiljnija svirka. Zasad imaju snimljen EP od četiri stvari pod imenom Dawn of Light. Početak snimanja albuma počinje u 9. mjesecu. Stilski se mogu opisati kao stoner/groove rock koji vas neće ostaviti ravodušnima!

www.facebook.com/Sloanwall-1137137766311248/

sloanwall.bandcamp.com/releases

www.youtube.com/channel/UCqs8Uwv3wuItemg6_VL8sug

3.5.2016 // Utorak

AKC ATTACK

Start: 21:30

Upad: 25kn

www.facebook.com/events/826889697444358/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content