Novo predoziranje je pred nama, pa tako i jedno slavlje! svi ćemo zajedno dočekati prvi dan proljeća i buđenje prirode uz podrhtavanje tla, kao i naših tijela!! :D mislim da su sve ostale riječi suvišne, svi jako dobro znate što vas očekuje!! samo najbolja dubčina i brutalna doza basssssa koja nije za svakoga :D ugostit ćemo Justice Rivah soundsystem iz Švicarske koji će vaše plesne nogice izmoriti, uz naše, dobro poznate domaće snage, Digitronce!! budite spremni, jer mi ne odgovaramo za moguće posljedice!! ;)) vidimo se na plesnom podiju i opet slavimo život zajedno!! Irie!!!

JUSTICE RIVAH SOUNDSYSTEM (Švicarska)

Justice Rivah je Soundsystem iz Švicarske (St. Gallen). King Siloh, Iration Steppas, Cultural Warriors i mnogi drugi inspirirali su ih da i oni sami izgrade svoj soundsystem te krenu širiti reggae i dub kulturu. Blessias & MC IyahRanx svoje selekcije protežu od 70`-ih do današnjih dub setova. Posjetili su Dub Corner i Deep Roots u St. Gallenu, Dub maraton / CH , Dub Club Zurich i Ženeva, Ridinger Higher festival u Münchenu i održali selekcije u južnoj Njemačkoj, Italiji, Austriji… surađivali su sa mnogo umjetnika kao što je King Siloh, Slimmah Sound, Cultural Warriors, Blackboard Jungle, Collynization, Japhet Sound, Prince Alla, Earl 16, African Simba , Dixie Peach, I Natural , Brother Culture, Ras McBean, Fitta Warri,Culture Freeman, Chanter, Ganjaman, Uwe Banton, Bongo Kanny, Ras Zacharri… ONE LOVE ONE HEART ONE DESTINY!

facebook

facebook

soundcloud

soundcloud

DIGITRON SOUNDSYSTEM (Hrvatska) full crew/ full sound

Dolaze vas protresti kvalitetnom i ogromnom količinom dubova!

Digitron je osnovan 2007. godine u Zagrebu, od strane Jahstice Sound ekipe (Robi / Igor) i Vrkija (Radikal Dub Kolektiv). Ideja koja ih je vodila je da napokon netko u Hrvatskoj (a i šire) napravi pravi sound system namijenjen dub/reggae glazbi. Nakon dvije godine čini se da su to i uspjeli, ali utrka s opremom se nastavlja! Osim dobrog zvuka, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih pogleda na svijet, te informiranja ljudi da postoji i drugačiji način života od onog “zadanog” televizijom i babylonskim načinom konzumersko-bezidejnog “umiranja”.

Digitron Sound djelovao je u Mastersovim dub večerima, te su pokretači International Dub Meetinga u Zagrebu, koji se održava četvrtu godinu zaredom i ugostio je Dandelion Sound System, Weeding Dub, Humble I, Webcam HI-FI, Jah Free, BR Stylers, Coptic Sound, OBF Sound System i Roots Collective.

talawa

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 35 kn

Službene stranice Irie gardena:

facebook

facebook

Visuals: Lite Motif

facebook

Plakat: Stela Cvijanović

Facebook event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!