Kroz dim svijeća i ebanovine nazire se još jedan Sonic Doom. Sagradili smo novi hram i čekamo trenutak vaše sljedbe. Ritualne oštrice su naoštrene kod najpreciznijih praških oružara, a okovi su već duboko urezani u putenim zglobovima djevica. Čas otkucava. Pri ovome ritualu pomoći će nam skupina nečastivih austrijanaca koji sa sobom donose tajne skrivene onkraj ovog svijeta. Uz njih će se ukazati i naša vjerna braća iz Orobasove loze.

COLLECTOR BASE EMITTER (AUSTRIJA)

www.myspace.com/collectorbaseemitter

Sonic Doom dugo nije blagoslivljao strane putnike, ali odsada širom otvara svoja vrata europe! Po prvi put na balkanima, ova monarhijska trojka krstari praskozorjima stoneraja, dooma, postmetala (čitaj: iskonskog muškog plakanja). Transžanrovsko oranje koje se ne smije propustiti – niske frekve, glasne gitare, synthovi – Psihodelija brate! Podsjetite se na kvalitetnu ostavštinu Franje Josipa u ovom nadasve reprezentativnom izdanju!

COJONES (ZG)

www.myspace.com/cojonestonerbando

Za razlku od habsburške braće, ovi jahači pustinjske pegle nemaju tetovaže, ali bome na ovim prostorima su već otprije poznati! Na čelu sa Svetim Bojanom, koji polako izlazi iz sjene Lionelove i osvaja svijet, krsteći čeljad upečatljivim riffovima i groove mantrom. Stoga ponesite košulje, zulufe i vjeronaučke knjižice, jer večeras se dijele gratis pečati za ovonedjeljnu Svetu Misu!

MÁNA (SLOVENIJA)

www.myspace.com/managroup

Koncertnu večer će otvoriti naši susjedi čije niske frekvencije neutraliziraju radijaciju i uzdižu mrtve. Vinjetou napada!

Vrata hrama se otvaraju u 21h, ritual počinje u 21:30h.

Milodar hramu je 20kn.

Psalme prije i nakon rituala puštaju: Astaroth i Focalor.

Povodom slavlja novog hrama slušamo “Shrinebuilder” u cijelosti!

Amin!

www.sonicdoomrecords.com

www.facebook.com/group.php?gid=375890199602&ref=ts

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content