Ljudska plijesan se primiče osvitu novog svjetskog poretka i u svemiropolisnom grču erektira prema zadnjem trzaju svojeg uzaludnog postojanja. Dok prekoatlantske utvare i prevare haraju evropom kao kuga, u soničnim spiljama i dalje se kote čista eterična bivstva!

Zaraza se širi južno, plemena se vraćaju iskonu, a slavenska braća ponovno koračaju zajedno prema pravičnom cilju oslobođenja ljudskog duha, jer Instrument se više ne nalazi u baziliskovim rukama.

DROM (Češka)

www.facebook.com/darkdrom

drom.bandcamp.com/

Kopilasta čeljad Bedřicha Smetane bome ne gudi o Vltavi. Prinoseći na anarho oltar novi album, po prvi put na ovome tlu prinosi svoje svete znojne izlučevine pred zahtjevno postmetal, sladž, hardkor krdo. Češko grotlo je odvajkada bilo plodnosno mladićima željnim niskih štimova i

vibracija, stoga nema izgovora za izbjegavanje ovog zvučnog potopa!

UMOR (Udbina)

umor.blogspot.com

www.facebook.com/umordoom

I strune s dalekovoda su im pretanke za ožičit lutnje, jer u melodijama Donjeg Lapca i Udbine ovog puta nema muškog plakanja, samo rifovlje i spori krast do kraja i nazad.

Simobličan datum koji spaja obezglavljivanje kapitalističkog simbola napretka i Goebbelsov proglas o novoj Europi, isprat ćemo nemilosrdnom dozom buke.

Onečišćava vas dj Vege Đubrivo a’la Khanate, Neurosis, Kylesa, High on Fire, Russian Circles, Om, Grails, His Hero is Gone, čoeče…

Vrata 21h, Koncert 22h, Upad 25 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content