ČETVRTAK 23.12.2023. OD 19:00 SATI
IZLOŽBA SLOW WAVE SLEEP
GALERIJA SIVA (MEDIKA), PIEROTTIJEVA 11, ZAGREB
Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe “SLOW WAVE SLEEP”. Otvorenje izložbe predviđeno je za 23. studenog u 19:00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan od 23. studenog do 29. studenog od 17:00 do 20:00 sati.

____________________________________________

SLOW WAVE SLEEP
Borna Ivanuša, Monika Milas i Ivana Stećuk spajaju svoje različite jezike u jedan zajednički rad site-specific instalacijom koju postavljaju u Galeriji Siva.
Pandorina kutija koja otvara svoje ralje asocijacijama koje dolaze iz faze površnog sna i slikama koje se izmjenjuju prije finalnog “gašenja” uma žive u prostoru kao zaustavljene scene nečega što je nemoguće uhvatiti.
Kombiniranjem elemenata novih i starijih radova te igrom vlastitih motiva u novu zajedničku kompoziciju – stvaraju svoju verziju svjesnog potonuća u nesvjesno.
Igre između svjetla, zvuka i slika raspršuju se po prostoru poput neke vrste virusa uma koji diše svojim ritmom u tami galerije.
Više o radovima autora/ica:
____________________________________________
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima
Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content