SLAPSHOT (Boston)

www.oldtimehardcore.com/

Američke hardcore legende nakon više od 25 godina karijere prvi put u Zagrebu!

Slapshot dolaze iz Bostona, pravog rasadnika žestoke glazbe, koji je oduvjek bio jedno od najjačih uporišta američke hard core scene.
Band su davne 1985 godine osnovali već iskusni muzičari iz kultnih hard core bandova Negative Fx , Last Rights i Refuse/Resist. Jedan kritičar je napisao da je Slapshot odličan band uživo prije nego su odsvirali svoj prvi koncert.
Sa prvim albumom „Back on the map“ snimljenim 1986 zauzeli su mjesto u vrhu hard core scene. Do danas su snimili jos 11 albuma, 4 Ep-ja, odsvirali gomilu koncerata i svjetskih turneja, kroz band se izredalo desetak muzičara iz poznatih američkih bandova (Helmet, Anal count, Dys, Stars and Stripes) , a za sve to vrijeme je nosivi stup banda bio karizmatični pjevač Jack Kelly zvani „Choke“ poznat po beskompromisnom i energičnom nastupu. Choke je inače veliki fan hokeja na ledu, pa je i sam band dobio ime inspirirano tim sportom (ime slapshot je preuzeto iz žargona igrača hokeja i znaci visoko podignuta palica za ispucavanje paka), a glavno obilježje banda je zaštitna maska koju nose golmani u hokeju.
Napokon će i hrvatska publika imati priliku uvjeriti se uživo da Slapshot nimalo ne zaostaje za hard core velikanima poput Sick of it all, Mad Ball, Agnostic Front.

STRONGHOLD (Zagreb)

www.strongholdhc.com/
Uz Deafness By Noise i Pure Stems Pack, najdugovječniji domaći predstavnici žanra.

.UPSET (Zabok)
www.myspace.com/upsetzbhc
Mlada i perspektivna hardcore mašina, već se dokazali kao odlična podrška na koncertima Madball i Pro-Pain.

Vrata 20h, Koncert 21h, Upad 80 Kn

      

Facebook:

www.facebook.com/events/169842586448849/

Last. fm:

www.last.fm/event/3150163+Slapshot+at+Attack!%2C+AKC+Medika+on+4+April+2012

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content