Galerija Siva poziva na sudjelovanje na Radionici skica na skicu!
Koncept programa “skica na skicu” je radioničarskog tipa s osiguranim materijalom i potpuno besplatnim sudjelovanjem.
Radionica kreće s realizacijom 07. studenog i održavati će se redovno utorkom i četvrtkom od 17.00 – 19.00 sati u Infoshopu/knjižnici Pippilotta, Pierottijeva 11.

Temelji se na kontinuiranom razrađivanju kreativnih likovnih ideja. Radionica je namjenjena mladima, ali i svima ostalima koji se žele okušati u graffiti umjetnosti i upoznati se s procesom stvaranja grafita. Glavna ideja je kreirati skice i razviti daljnje planove i ideje za kreativnu realizaciju. Skiciranje je bitna stvar za napredak i razvoj osobnog stila u svim vizualnim umjetnostima, a posebno je značajna za grafite i uličnu umjetnost. Voditelji radionica nisu konstantni, već se mijenjaju kroz određeni ciklus. Zajedničko im je da su iskusni crtači u ovom području. Na taj način polaznici/e imaju priliku vidjeti raznovrsnost stilova i načina razmišljanja o pojedinim temama vezanim za graffiti umjetnost.

Ovim programom cilj nam je osigurati potporu mladima koji se nalaze u području aerosol umjetnosti, omogućiti im razvoj svog osobnog stila bez obzira na njihove financijske mogućnosti.

Program Galerije Siva dio je Autonomnog kulturnog centra Attack i realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu obrazovanje i sport, zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content