NED – 8.5.

CBGB Style Vam ovaj put predstavljaju legendarne kanadske pankere SNFU u klubu Attack!!!

SNFU je bend koji je poznat po žestokim nastupima, melodičarskim i eksplozivnim riffovima, brzom ritam sekcijom i legendarnom glasu Mr. Chi Piga, koji je i sam poznat zbog svoje interakcije s publikom!.. Bend koji se nakon jako dugo vremena pojavljuje u našim krajevima, te se isplati jednu nedjelju odvojiti i provesti u Attacku!!

Society’s No Fucking Use – hardcore punk bend osnovan 1981. godine u Edmontonu (Kanada), nakon što se pjevač Ken Chinn (poznat kao MR. CHI PIG) upoznao sa braćom Belke ( Mark i Brent ). Zajedno su skejtali i slušali pank, pa tako i sami odlučili osnovati bend.
U svojim ranim godinama, SNFU gradi publiku diljem Sjeverne Amerike preko energičnih live nastupa i dinamičnog pank zvuka.
Album prvijenac “And No One Else Wanted To Play” objavljen je 1984. godine, od tada su izdali sveukupno 10 albuma i navode se kao jedan od najutjecajnijih bendova skejt pank žanra. Nakon izdavanja još dva studio albuma, bend se raspada 1989. zbog problema unutar benda.
1991. SNFU se ponovno okuplja te potpisuju sa legendarnim indie labelom “Epitaph Records”. Izdaju album “The Last of the Big Time Suspenders” a nakon mjenjanja ritam sekcije 1995. izdaju malo melodičniji album “FYULABA”.
Do 2005. braća Belke i Mr. Chi Pig nastavljaju i izdaju albume i sviraju po turnejama.. U kolovozu 2005., bend se ponovno raspada te braća Belke idu svojim putem (počinju raditi na kanadskim radio stanicama i svirati u drugim bendovima) a Mr. Chi Pig postaje beskućnik po ulicama Vancouvera i bori se sa zdravljem i ovisnosti s drogom.
2007. Mr Chi Pig okuplja ponovno bend, ovaj put bez braće Belke.. te nastavlja s radom do 2013. i izdaju album “Never Trouble Trouble Until Trouble Troubles You”
2009. SNFU sviraju na Dirty Old Festival u Velikoj!
Od 2014. do danas bend svira u postavi uz MR. CHI PIG-A, basist Dave Bacon, gitarist Randy Steffes i Kurt Robertson(Dirty Kurt), i bubnjar Jamie Oliver.

www.facebook.com/SNFU-411449645607473/?fref=ts
www.facebook.com/pages/SNFU/106017979430064?fref=ts

Kao gosti, ovu gigaru će upotpuniti sljedeći bendovi:

RASPAD SISTEMA

Stari zagrebačko – požeški anarho hard-core punk. Djelovali u periodu između 1999. -2003. godine. Izdali samostalni album za dhp-ak47 records, te se našli na nizu kompilacija. Svirali duž Hrvatske i Slovenije sa bendovima kao što su AK47, Intoxicate, Aktivna Propaganda, Nula, Fakofbolan, Mikrofonija, Wasserdicht, Radikalna Promjena, Hoću?Neću!, La Kurtizana… Preživjeli članovi originalne postave danas sviraju melodični punk rock, ali zbog toga ne dobivaju ništa više mufa, dok dio članova koji je paradirao kroz bend danas svira u bendovima kao što su Loš Primjer, Dislike…

www.youtube.com/watch?v=1vEpZpT9V90

raspadsistema.bandcamp.com/releases

KURVE

Kurve su petero polumladića iz Zagreba, iza sebe imaju dva EP izdanja – “Su Bolje Majke” i “Sjebane pjesme”. Nakon promjene bubnjara i kratke pauzice zbog obiteljskih obaveza jednog od članova, dolaze u Attack promrdati vašu dupad svojim oštrim notama rokenrol pankčine i ritmovima karakterističnim za konjokradice na divljem zapadu.

www.facebook.com/kurvetine/info?tab=page_info

SU BOLJE MAJKE: www.mediafire.com/?icx48yr9tpu7mwr
SJEBANE PJESME: www.mediafire.com/?1no5j68jms4fu07

www.kurve.bandcamp.com
SVINJE

Bila jednom četiri praseta… pa da krenemo redom: U ovoj postavi krenuli svirat u studenom 2011. godine.U studenom 2012. godine čak i koncert odradili. Na vrijeme smo 2013. godinu predosjetili kao zlokobnu, te se sabrali po pitanju koncerata kako bi izbjegli moguću sudbinu trinaestog praseta. Težak je život Svinje….Vođeni praznovjerskim instinktima odlučili smo osigurati svoj kakav-takav životni opstanak odlaskom u studio kod Belog sa svrhom ostavljanja nekakvog traga djelovanja ako se 2013. ipak pokaže kobnom po članove benda. Teška je to bila godina za Svinje…2014. godinu odabrali kao godinu za izdavanje snimke i nastavka koncertiranja kako bi se izbjeglo stvaranje dodatnih uroka uzrokovanih utjecajem nesretne trinajstice. Težak je život Svinje… Tek je po izdavanju albuma shvaćeno je kako je snimljeno 13 pjesama. Uz minimalan oprez, nikakav uložen trud i krvavo odricanje ničega kletva je napose ipak bačena. Razloga za ovaj strah ima i promatranjem kineskog horoskopa koji slijedeću godinu Svinje postavlja tek u 2019. Dakle bend je od početka osuđen na propast. Čekaju se posljedice. Dok ih čekamo, sviramo. Život Svinje je uistinu težak…

www.facebook.com/pages/Svinje/234456440058986
svinje.bandcamp.com/

Za ovaj spektakl isfurali smo skate rampu koja će biti postavljena u dvorištu medike jer ipak nije to skate-punk bez skejta i skejtera tako da vas očekujemo na cjelodnevnom okupiranju medike koje počinje već od 15:00 popodne uz neizostavni asortiman pive i roštilja uz naše atraktivne hostese i još atraktivnijeg opće poznatog punk kuhara Krcka! Tako da vas molimo da nahrlite u što većem broju na ovu spektakularnu manifestaciju!

Pretprodaja: 50kn (6.5€)
Na ulazu: 60kn (8€)

Karte u predprodaji se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinska 18, Zagreb, po cijeni od 50kn.. Na ulazu će karte biti po 60kn, ako ih uopće ostane!

www.facebook.com/events/1020040721401981/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content