Izvedbe: 26. i 27.10.2017., s početkom u 20:00h
Lokacija: Filmski studio, AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb)

Skaraventer Project poziva Vas na izvedbu distopijske kazališne predstave “HOT DOG” 26. i 27. listopada 2017., od 20.00h u Filmskom studiju u Medici, Pierottijeva 11 (Zagreb).

Predstava je nastala kao rezultat dvotjedne rezidencije u okviru programa Subscene. Koncept i režiju supotpisuju Lucia Falco i Marcello Serafino (SKARAVENTER PROJECT), a produkciju SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride, program u suradnji AKC Attacka i Udruge Cirkorama.

“HOT DOG”, sažetak:

U bliskoj budućnosti, u kapitalističkom i fašističkom društvu, svi muškarci i žene koji ne podupiru kôd ponašanja izdan od strane središnjeg ureda za sreću, usmjereni su u kampove za obnovu proteina (“CRP”). Ondje, po ciklusu psiho-dijetetskog tretmana, zatvorenici su “obnovljeni” (točnije – zaklani, mljeveni i pretvoreni u hamburger), te posluženi u fast food franšizi “FRANKEN”. Samo poneki su upoznati s činjenicom da je glavni dioničar FRANKEN društva – upravo sami Predsjednik Sreće.

Trajanje: ~55′
Režija: Lucia Falco
Savjetnik: Marcello Serafino Visconti
Izvođači: Lucia Falco, Stefano Puzzuoli, Fares Landoulsi, Marcello Serafino Visconti
Produkcija: SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride

facebook.com/events/432407710489275/

***

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride projekt je kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Udruga Cirkorama unutar AKC Medika. Projekt je neprofitnog karaktera, a za cilj ima afirmiranje i povezivanje avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. Razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa. SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe. Projekt financijski podržavaju Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, te Zaklada Kultura Nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva koje podržavaju rad AKC.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content