SRIJEDA 08.04.2015.

Rude boys and girls, najnoviji Ska Fever u suradnji sa Skaville Booking vam donosi najvruću robu na sceni!

SOUL RADICS (Nashville, TN)

Ravno iz Music City USA stiže ova osmeročlana ekspedicija i donosi pregršt tradicionalnih ska zvukova koji garantirano drmaju.

Svoj prvi album, hvaljeni Down To The Hall, objavili su 2012. godine. U međuvremenu su usavršavali zanat nastupajući s legendarnim jamajčanskim izvođačima, te su sada spremni za svoju drugu europsku turneju prilikom koje će po prvi puta posjetiti i naš grad.

Sa sobom donose i novi album nazvan Big Shot (izlazi 27.03) na kojem nas iznova obasipaju dozom ska/reggae/rocksteady/soul ritmova praćenih zaraznom puhačkom sekcijom i moćnim ženskim vokalom.

Zaboravite na živčane ska punk bendove kojima je glavni cilj odsvirati čim brže i nabrijanije, pustite Soul Radicsima da vam pokažu kako se to odaje počast starom zvuku u modernom ruhu. Neo-traditional. Volite li Slackerse, Hepcat ili Pepper Potse, ne želite propustiti ovaj gig.

https://www.facebook.com/SoulRadics/

Official video clip @ https://www.youtube.com/watch?v=xP4gZc33D7A

Official video clip @ https://www.youtube.com/watch?v=G86hjPeDT1o

Prije i nakon koncerta zabavljat će vas Ska Fever DJ-s s probranom selekcijom hitova svih godišta, ali s naglaskom na klasike žanra kao što su Laurel Aitken, Prince Buster, Desmond Dekker i slični. Vidimo se!

+ After Show uz “Siff City Skaos” DJ Jupp aus Deutchland. Napokon u Zagrebu – skinhead reggae i ska vinyl selekcija!

Od 22h, Koncert 22.30h, Ulaz = minimalna donacija 30 kn

Skaville:

https://www.facebook.com/skavillefestival

Reggae.hr:

http://reggae.hr/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!