Program Situacije poziva vas na izvedbu predstave Kaos Kabaret Cirkobalkana kolektiva, u ponedjeljak 29. travnja od 19.00 sati na Krvavom mostu (ispred GK Marija Jurić Zagorka).

Cirkobalkana kolektiv izvest će Kaos Kabaret, predstavu koju već niz godina izvode na ulicama diljem regije i na taj način populariziraju cirkus i uličnu umjetnost.
Svojom vještinom, tehnikom i čestom improvizacijom i interakcijom s publikom ovaj kolektiv privlači pozornost slučajnih prolaznika, stavlja im osmjeh na lice i ne rijetko se poigrava aktualnim društvenim i političkim pitanjima.

Nakon performansa, publika može pogledati izložbu plakata u povodu sedmog po redu Cirkobalkana festivala koja će se održati u knjižnici Marija Jurić Zagorka.

Program Situacije provodi se u suradnji Autonomnog kulturnog centra Attack i Udruge Cirkorama kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK i WHW/Što, kako i za koga i Centar za mirovne studije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

www.facebook.com/events/2398265437126406/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content