od 22:00-05:00ulaz slobodan

Predstavljamo vam jedan opaki kolektiv, opasne pločare i pločarke, predivne prijatelje i prijateljice koji nam dolaze u subotu začiniti vikend… Znam da ćete uživati, ne trebamo se lagati… 
Ulaz je slobodan i ne vidim zašto ne bi ste došli…
Proleće je na pragu…

MAYA (Trip 2 Zion)

Maya kaže ovako: ……glazba je… ljubav…zhivot …svemir… dj-am sve vishe. a inace…piercerica sam…blabla… studiraLA pravo i shvedski, a nakon niza situacija u kojima skoro napustih ovu dimenziju postojanja, odluchih posvetiti se… zhivotu… nahranih dushu i urodheni bunt na zhenskim studijima :) …feminizam ( i) anarhija…a sad? … na dizajnu na ttf-u otkrivam da ljubav prema crtanju i ostatku umjetnosti nikad nije nestala… hm, nakon shto 13 godina nisam drzhala olowku u ruci u strahu da me muze wishe ne prate… ponovno rađanje u svakom trenu… …drumm is a heartbeat…bassline i space efekti, najdivniji frendovi, sunce i kisha, more i shume, bajk putovanja(čista psihonautika), festivali, kampiranje, stopanje, zhongliranje, grafiti art, sci-fi i vanzemaljci i sveMIR… pronalazhenje ljubavi kroz bezbroj dimenzija… …dijelichi mog postojanja…
Zato mi volimo Mayu…

DJ DOVLAMAN aka Vladimir Vuckovic je novosadski DJ koji pored dj nastupa po festivalima i klubovima u svojoj biografiji ima uređivanje muzičkog programa na lokalnim radio stanicama kao i produkciju radijskih spotova i filmske muzike. Sve to zajedno doprinelo je da njegov dj set danas obuhvata komercijalne i underground muzicke pravce /Funk, Hip-Hop, Electro, Disco, Bassline, Breakbeat…plesno i dopadljivo, puno iznenađenja i neočekivanih obrta.

RASHEED (It’s A Dubstep Thing, Baseline / Novi Sad)
Rasheed je jedan od najaktivnijih dubstep izvođača u regiji kao i jedan od najzauzetijih promotera dubstep zvuka na ovim prostorima.
Necone i on domaćini su prvog i ujedno najvećeg događaja koji je posvećen ovom zvuku u Beogradu, It’s A Dubstep Thing.
Ovaj događaj je do sada ugostio kako domaća tako i strana imena dubstep glazbe. Također u Novom Sadu, kao pionir ovog zvuka radi zajedno sa prijateljima na par manjih dešavanja.
Kada ne vrti glazbu u klubovima ili festivalima po ovom dijelu Europe,vrijeme provodi u studiju radeći na vlastitim izdanjima ili vodeći emisiju Extra Bass na HNS radiju kao član novosadske ekipe Baseline.
Za pultom, on se trudi da struši podij za igru svojom selekcijom glazbe. Bez orgraničenja, on vrti svaku pjesmu koja ima debelu bas liniju i izlomljen ritam, dok konstantno baca rime na mikrofonu.

SHPIRA MC (Baseline / Novi Sad)
Glazbenoi raznovrstan kroz svoje projekte Shpira spaja nespojivo: Trance Balkan Desorganisation (blues/breakbeat/hiphop/ punk) ,
ex-Hain Teny (abstract hiphop), Smokin’ J (big beat & breakbeat), Silly Grind (grind core/punk)…
Kao vokalna podrška dijelio je binu sa poznatim imenima drumnbass & dubstep scene: Kryptic Minds, D-Bridge, Bad Company, Tes La Rok, Phace, Chris Su, Boj Lucky… kao i velikom broju DJa iz Srbije i regije.
Rasheed i on su članovi Baseline crew-a, najpoznatjeg drum’n’bass kolektiva iz Novog Sada sa kojima konstantno radi. Nedavno je počeo sa radom na svom liquid drum’n’bass projektu Mike Livingstone, kao i Anti Social Network – projekat koji čine Ahmaad, Billain, Filip Motovunski, Noiz, Cell D, Rasheed, Daddy Fyah i on.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content