ROCKLIVE PROMOTION predstavlja još jedan u nizu odličnih metal koncerata!

SCARRED BY BEAUTY (Danska)
www.facebook.com/scarredbybeauty
www.myspace.com/scarredbybeauty
www.youtube.com/watch?v=WBO2jq7KVpI
Bend Scarred By Beauty postoji od 2006. godine, a dolaze u Hrvatsku po drugi put! Slove kao jedan od najperspektivnijih europskih bendova što se tiče žanra metal glazbe, a to je potvrđeno i 2009. godine kada su osvojili “Danish Metal Awards” za najbolji mladi bend.
Nakon što su u lipnju održali tri koncerta u Hrvatskoj i to kao support The Black Dahlia Murder, u Zagrebu, na Vuk festivalu u Varaždinu te u Koprivnici, a kako bi obradovali sve koji su tražili njihov povratak – dovodimo ih opet!
Uz njih, tu su i dobro poznati zagrebački bendovi Tomorrow We Hunt i Godlike, bendovi koji svojim pristupom glazbi i samom svirkom iz koncerta u koncert potvrđuju sve bolju kvalitetu.

TOMORROW WE HUNT (Zagreb)
www.facebook.com/tomorrowwehunt

GODLIKE (Zagreb)
www.facebook.com/profile.php?id=100001311745285&ref=ts

KONCERT 21:30, UPAD 25kn

SRIJEDA19.10. @ Klub Attack – SCARRED BY BEAUTY

ROCKLIVEPROMOTION predstavlja još jedan u nizu odličnih metal koncerata!

SCARREDBY BEAUTY(Danska)
www.facebook.com/scarredbybeauty

www.myspace.com/scarredbybeauty

www.youtube.com/watch?v=WBO2jq7KVpI

BendScarred By Beauty postoji od 2006. godine, adolaze u Hrvatsku po drugi put!Slove kao jedan od najperspektivnijih europskih bendova što se tičežanra metal glazbe, a to je potvrđeno i 2009. godine kada suosvojili “Danish Metal Awards” za najbolji mladi bend.

Nakonšto su u lipnju održali tri koncerta u Hrvatskoj i to kao supportThe Black Dahlia Murder, u Zagrebu, na Vuk festivalu u Varaždinu teu Koprivnici, akako bi obradovali sve koji su tražili njihov povratak – dovodimo ihopet!

Uznjih, tu su i dobro poznati zagrebački bendovi Tomorrow We Hunt iGodlike, bendovi koji svojim pristupom glazbi i samom svirkom izkoncerta u koncert potvrđuju sve bolju kvalitetu.

TOMORROWWE HUNT(Zagreb)
www.facebook.com/tomorrowwehunt

GODLIKE
(Zagreb)
www.facebook.com/profile.php?id=100001311745285&ref=ts

KONCERT21:30, UPAD 25kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!