Temperatura se već dobrano spustila ispod ništice i hibernacija je u tijeku. Ipak, pomisao na đuskanje biva spasom od hladnoće uz tešku dubersku tropikanu koja se sprema u Attacku. Neka ovo bude još jedan sasvim pristojan dub plesnjak!
____________________

Omega blondie
Kiwi in space
Mefa
15.01.2020
21h
0 kn
____________________

Omega Blondie polako i sigurno razvaljuje dub/reggae partije po bližoj i široj okolici. Jahkovo je davno napustila, nabavila kontroler i dok ne razmišlja o rockersu ili digital dubu, razbija u disco reggae varijanti itd. E da, brije i po Muzika Miliona spici.

soundcloud.com/mirna-mandich/disco-reggae-vs-steppas

Kiwi in space je svima znani i dragi gdin. Kiwi iz čijih digitalnih naprava uvijek izlaze neki sjajni zvuci. Selekcije mu variraju od onih više rootsikalnih preko nešto tvrđih pomalo psihodeličnih varijacija na temu. E da i on isto brije po Muzika Miliona spici.

soundcloud.com/gosponkiwi

Mefa je prekaljeni sakupljač zvuka iz malog grada Valpova koju mu predstavlja bazu. Ipak, rado je viđen gost svakog bassnog okupljanja jer je vječno nasmijan i uvijek donosi svjež dašak duba ili kojeg već žanra se dokopa dok kopa po vinil i cd kutiji koja ga prati na njegovim putešestvijama.

soundcloud.com/mefa

Satnica:
Ulaz: 21.00
Omega Blondie 21.00 – 22.30
Kiwi in space 22.30 – 0.00
Mefa 0.00 – 02.00
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content