U drugom izdanju ROOTS to DUB(step) programa možete očekivati dobru zabavu uz roots stari i novi, dub, dubstep i tko zna što sve ne. Važno je napomenuti da ovaj put slavimo i rođendan i da ćemo biti luđi nego ikad. 9.3. i legendarni JAH SHAKA u Londonu radi parti kako bi proslavili Benjaminovo pleme pa ćemo i mi posvetiti pokoju stvar za tu prigodu. Od DJ-a očekujte neočekivano i dobro se razgibajte prije partija, nismo odgovorni za muskulfiber.

Dr Obi – jedan od ljudi kojima možemo zahvaliti za Reggae utorke i dolazak svih nas prije šest godina u dragi nam Masters. Voditelj programa trećih utoraka u mjesecu i tehnički voditelj svih Reggae utoraka. Pokretač Reggae video zida. Jedan od najraznovrsnijih naših reggae dj-eva koji podjednako voli stari klasični roots i dub, modernu žešću dubčinu kao i new roots i dancehall
Lo Peaks – vrlo svestran gospodin. Osim što svira bas u Bamwiseu, odličnom elektro-trens-dub bendu pred kojim su tek dani najveće slave, rezident je i zajedno s Menigom i Jan Beceleom, pokretač DubStepKlub programa u AKC Attack, kojim žele promovirati alternativnu, psihodeličniju i mračniju stranu stila, a ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je ton majstor. Njegovi dubstep setovi, kao i vlastita produkcija, su kombinacije dubwise-reggaewise emocije s opasnim i prljavim dubstep rifovima. Cijeli taj koktel Lo Peaksovih vrlina garantira uživanciju za uši i mrdanje bokovima na svakom tulumu gdje cijenjeni gospodin nastupa.
soundcloud.com/lo-peaks
official.fm/tracks/327906
Zmayo in Dub – dolazi nam i svima poznat Zmayo iz Pistolero kolektiva, ali u jednom totalno drugačijem beatu. Zmayo će nam predstaviti svoju novu selekciju duba i dubstepa u kombinaciji s Lo Peaksom.
Yardstep soundsoundcloud.com/yardstep-sound
Wagner – na sceni se pojavio zahvaljujući selektoru Ras Sale I-u koji ga je pozvao da pušta u Mastersu utorkom. Prvi ozbiljniji nastup bilježi na lanjskom Zagreb Dubstep Gatheringu, a danas rade na pokretanju underground dubstep/grime kluba i umjetničke kolonije u Zagrebu.
soundcloud.com/wagneroman
Ras Sale I aka Ras Romantic – djelovao kao selektor u soundovima Praise Jah Sound,Lar Plur Lar. Trenutno radi u dubstep/grime projektu YardStep Sound. STRICTLY STREETWISE!
One woman army in dub – luda žena, pušta dub, al’ tko će s luđacima znati…
Homegrown sound – slavi ročkas pa morate doći na party, a vrti roots i dub skupa s ludom ženom iz One woman army in dub…

Od 22h, Upad 10kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content