Ljeto je za nekoliko dana ispred nas, i ne postoji bolji način da se uđe u to doba godine nego uz pomoć naj toplije glazbe na planeti, Reggae!

Roots Hi Fi ekipa sprema HOT zabavu gdje ćemo po petnaesti put predstavit najbolje što taj malen karibski otok ima glazbeno za ponudit. Glazbeni pravci mento, ska, rocksteady, roots, dub, lovers, classic dancehall i new roots! Potreba za prezentaciju izvorne jamajkanske glazbe je očit! A nama ništa draže! Dođite i ovaj put na potpuno besplatni ROOTS party i opustite se u selekciji od starog do najnovijeg! Veselimo se prvenstvo publici koja nas je vjerno pratila od prvog partija pa do sad. Hvala! ONE LOVE.

BRADA:

Brada Selecta je dugogodišnji član King Shango Soundsystema. Muziku je počeo puštati 2005. godine. Od tada skupio je preko stotinjak nastupa na svim većim reggae festivalima i događajima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni. Na nastupu od Brade možete ocekivati stilove kao što su roots reggae, dancehall, soca i bongo flava, te poneki mash up. Dosada je izbacio 5 mixtapeova, od kojih je zadnji Dancehall Vibes i možete ga naći na mixcloudu. Osim puštanja muzike, Brada se bavi remiksiranjem, produkcijom i snimanjem u Metamusic Produkciji i zaslužan je za mnoge pjesme od artista kao što su 2Steppaz, Big Oz, Nina Davis i Stinky Ranks. U 2010. zajedno sa Shugamanom i dvojcem 2Steppaz pokreće radio emisiju Pulap Reggae Station na Radio Puli, koju možete slušati svake nedelje u 21,00.

www.mixcloud.com/Brada/
www.soundcloud.com/king_shango_sound

BAKI BAC:

Urednik i voditelj emisije Zion Radio na Radiju Student(ponedjeljkom od 16:30 do 18:00h). Zaljubljenik u glazbu od malih nogu, pogotovo u reggae, hip hop, soul, funk.. U svojim setovima najčešće pušta nu roots i dancehall.

www.facebook.com/zionradio.zagreb

PETER PO$H:

Reggae selector od 1995. Član Kingston Sounda. Vrti sve što dolazi sa otoka Jamajke od starog do novog.
www.facebook.com/shango.hi?ref=tn_tnmn

PRO:

Jedan od pionira D*fN*fB scene u Hrvatskoj i prvi splitski D*fN*fB DJ. S 14 godina u jedan od začetnika Splitske Hip-Hop scene uz TBF i ostale lokalne Hip-Hop odličnike.Zadnjih par godina aktivno učestvuje na sceni kroz Dirty Beatz Crew te skupa sa ostakom ekipe ugošćuje dnb imena kao Mindscape,June Miller,Jade,L33,Mefjus,Billain,te legendarni Beogradski rap trio Bad Copy.

Od 22h, Ulaz slobodan

face event: www.facebook.com/events/589019987809900/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!