Free parteey za ljubitelje dobrog starog reggae-a, dub-a i ne tako starog dubstepa! Dakle za svakoga ponešto! U roots će vas uvest DJ Cool Name, a do dubstepa za koji će se pobrinut Yardstep sound i Bamster, će vas dovest Homegrown sound sa svojom dub selekcijom.

YARDSTEP SOUND (Zagreb)
soundcloud.com/yardstep-sound

Wagner (Zagreb)
soundcloud.com/wagneroman
Na sceni se pojavio zahvaljujući selektoru Ras Sale I-u koji ga je pozvao da pušta u Mastersu utorkom. Prvi ozbiljniji nastup bilježi na lanjskom Zagreb Dubstep Gatheringu, a danas rade na pokretanju underground dubstep/grime kluba i umjetničke kolonije u Zagrebu.

Ras Sale I (aka Ras Romantic, Zagreb)
Djelovao kao selektor u soundovima Praise Jah Sound, Lar Plur Lar. Trenutno radi u dubstep/grime projektu YardStep Sound. STRICTLY STREETWISE!

DJ Cool Name (aka Mladen in Roots, Zagreb)
Već je više od četiri godine član Lar Plur Lar Sounda. Zajedno s Rootical ElFom, tri je godine vodio i uređivao reggae emisiju na radiu SC zvanu Waddada Station. U svojoj je karijeri surađivao s Chip Fu-om i DJ J. Prince-om, Filipom Motovunskim, DJ Highgrade-om, Jahkozzom, DJ P-Thingom, Kingston Soundom, King Shango Soundom, Brain Holidaysima, udrugom Dyalli i mnogim drugim eminentnim sudionicima reggae i dancehall scene. Ujedno je i jedini iz LPL sounda koji prati JA scenu. Njegov je stil inače strictly dancehall, s ponekim izletima u new roots i roots reggae, no ovoga će se puta zadržati na rootsu, uz možda koji kraći izlet u dub. Od Cool Name-a možemo očekivati veliki kronološki raspon reggae glazbe, od najstarijih roots stvari pa do onih koje izađu na sam dan partija.

Bamster (Zagreb)
Svoje glazbene ukuse počeo je razvijati na techno partijima 90-tih da bi se kasnije potpuno predao dub i reggae muzici. 2005. godine priključuje se Jahstice Soundsystem-u, a par godina kasnije pokreće s još dvojicom tipova i Digitron Soundsystem već uvelike poznat na dub/reggae sceni. Puštanje muzike nije bilo dovoljno pa 2007.godine kreće i sa novim projektom koji se zove Bamwise, dub bend u kojem svira bas gitaru, bend koji sve više osvaja dub publiku na Balkanu, a i šire. Polako napušta Digitron Sound, ali zato 2010. ulazi u još jedan projekt pod nazivom Ital Jam. Ital Jam čini skupina glazbenika koji organiziraju večeri muzičkih reggae/dub jam-anja, a možemo reći da se polako ta skupina formira i u nešto konkretnije. Usporedo s tim svoj glazbeni stil nadograđuje u novoj glazbenoj struji – dubstep. Kao dubstep DJ i producent jedan je od pokretača DUBstep Klub večeri u AKC Medika, koja se zasniva na „mračnom“ dubstep zvuku…

Homegrown Sound (Zagreb)
Mladi sound iz Zagreba koji je svoje prve nastupe odradio u Mastersu na svima dobro poznatom programu Bass Masters. Rasplesat će vas veselim jamajčanskim ritmovima, a zatim protrest’ dubokim bass linijama UK i francuskog duba.

Od 22h, FREE

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content