RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE
UTORAK 10.10.2023 OD 17.00 SATI
INFOSHOP/KNJIŽNICA PIPPILOTTA, MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11

Autonomni kulturni centar Attack poziva vas na prijavu za radionicu prirodne kozmetike, koja će se održati u utorak 10. listopada od 17.00 sati u prostoru Infoshopa Pippilotta, u Medici, Pierottijeva 11.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave zaprimamo na poveznici, zaključno s 08.10. u 15.00 sati. Broj sudionika/ca je ograničen!

U moru prirodnih sapuna na tržištu skoro da nam nije niti potrebno naučiti raditi svoj sapun. Ali to je ipak jedan zabavan i kretaivan proces, koji nam na kraju pruža mnogo veselja. No, izrada sapuna nije puko miješanje sastojaka! Za izradu sapuna potrebno je znati malo kemije i nešto malo matematike. I ponešto o uljima koji se u izradi sapuna koriste. Na radionici ćete naučiti izrađivati vlastite recepture i produbiti svoja znanja o utjecaju biljnih sirovina na kvalitetu budućeg sapuna.

Napomena: Preporuka je da sa sobom ponesete plastične male posudice (s poklopcem), prethodno očišćene, kako bismo zajedno smanjili količinu neželjenog otpada. Reuse, recycle, reduce!

Voditeljica: Sunčica Remenar
Sunčica Remenar je profesorica biologije i kemije te certificirana fitoaromaterapeutkinja. Prirodnom kozmetikom bavi se već preko petnaest godina, a slične radionice vodila je u Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Beogradu. I možda još ponegdje, ali tko će ga više znat’!

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, civilno društvo i međunarodnu suradnju, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content