RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE
SUBOTA 10.09.2022 OD 13.00 SATI
INFOSHOP/KNJIŽNICA PIPPILOTTA, MEDIKA, PIEROTTIJEVA 11

Autonomni kulturni centar Attack poziva vas na prijavu za radionicu prirodne kozmetike, koja će se održati u subotu 10.rujna od 13.00 sati u prostoru Infoshopa/knjižnice Pippilotta, u Medici, Pierottijeva 11.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave zaprimamo na sljedećoj poveznici
bit.ly/3cIQyk7, zaključno s 8.09. u 14.00 sati.
Broj sudionika/ca je ograničen!

Nakon vrućeg ljeta stiže nam još jedna DIY radionica prirodne kozmetike.
Ovaj put imat ćete prilike sudjelovati u izradi:
* prirodnog deodoransa,
*zubnog praha (suhe mješavine za pranje zubiju).
U izradi ćemo koristiti sirovine biljnog podrijetla koje nisu štetne za okoliš, a pogotovo ne za naše tijelo i njegovo zdravlje.
Nakon radionice dobit ćete uzorke gotovih pripravaka.
Preporuka je da sa sobom ponesete razne male posudice, prethodno očišćene, kako bismo zajedno smanjili količinu neželjenog nam otpada.
Reuse, recycle, reduce!
O voditeljici: Sunčica Remenar je profesorica biologije i kemije te certificirana fitoaromaterapeutkinja. Prirodnom kozmetikom bavi se već preko petnaest godina, a slične radionice vodila je u Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Beogradu. I možda još ponegdje, ali tko će ga više znat’

 

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, civilno društvo i međunarodnu suradnju, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content