UTORAK 07.07.2015.

MODERN PETS (Berlin)

modernpets1.bandcamp.com/

modernpetssuck.blogspot.de/

www.discogs.com/artist/2115681-Modern-Pets

Četiri berlinčana dolaze nam po drugi put u Zagreb nakon davne svirke u Spunku na ljeto 2011. Tko je bio na koncertu zna o čemu se radi, a tko nije, valjalo bi spomenuti da su Modern Pets jedan od najaktivnijih njemačkih bendova, a sviraju zarazni i lako pamtljiv, popično-garažni punk rock po uzoru na 77 školu i bendove ala The Hives, Briefs, Buzzcocks, Dickies, Adverts i sl. Proputovali su cijeli svijet, izdali su 2 full-lenght albuma i osam singlica na etiketama poput P. Trash, Dead Beat, Secret Mission i nekolicinu drugih, a dijele i par stvari na split singlici s portlandskim PROBLEMS koje smo imali prilike gledati u Attacku prije par mjeseci.

THEE MELOMEN (Zagreb)

www.facebook.com/pages/Thee-Melomen/654122184644582

Veterani zagrebačke garage rock scene koji se stilski nalaze u mješavini garage rocka, powerpopa, proto-punka i glama, a podulja lista bandova u kojima su članovi Melomena svirali ili još uvijek sviraju ide ovako; Vex and the Voxtones, The Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats. Za fanove sirovog i prljavog garažnog zvuka po uzoru na MC5, Stooges, Dead Boys, New York Dolls i sl.

THE CELETOIDS (Zagreb)

theceletoids.bandcamp.com/

The Celetoids čine dvije trećine članova Modern Delusion i za one kojima je to uspjelo promaknuti, radi se o novom bendu sastavljenom od članova Modern Delusion, Black Gust i Chresus Jist. Bend se vraća sa europske turneje dan prije ovog koncerta stoga bi trebali biti u naponu snage i spremniji nego ikad. Celetoids sviraju neurotični, sirovi i ogoljeni garage punk, a priča se da će ovaj put prodavat i neki merch u formi demo kaseta…

+slušaona prije, između i nakon bendova

Od 21h, Ulaz = minimalna donacija 25 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content