PET 3.3.

Kako bolje provesti petak nego skakutajući na punk rock melodije, druženje s prijateljima i nazdravljanja hladnim napitkom? Sve to predstavljamo uskoro uz nekoliko gostiju iz inostranstva i domaćim veseljacima koji će prodrmati pozornicu, a nakon njih hitovi iz zvučnika prodrmati će vaša tijela!

STRAIGHTLINE (Munchen, GER)

Za sebe kažu da sviraju Skatepunk/HC/Metal and 80ies Thrash/Crossover Shit i upravo su izdali album “Vanishing Values”. Brzi su, melodični, ali i agresivni ako treba. Mogu se pohvaliti mnogobrojnim turnejama i nastupima na festivalima tipa Punk Rock Holiday ili Jera On Air. Ako ste fan bendova poput Satanic Surfers, Ignite, Propagandhi ili Darko onda će vam ovaj bend vjerojano biti super i uživat ćete u njihovoj energičnoj live izvedbi. Prvi puta u AKC Attack i prvi puta u Zagrebu.
web.facebook.com/straightlinemunich/
www.youtube.com/watch?v=3P0duEsYnXc
straightline.bandcamp.com/

DEADENDS (Graz, AUT)

Ovi su isto sa njemačkog govornog područja i isto pjevaju na engleskom, ali ipak su malo bliže. Dolaze iz Graza i sviraju punk rock na tragu Hot Water Music, Leatherface ili The Flatliners. Također su jedan od bendova koji su već nastupali i nastupaju opet na Punk Rock Holiday-u. Krajem prošle godine izdali su svoj prvi LP pod nazivom “The Essence Of Every Second” koji će biti moguće nabaviti u fizičkom izdanju.
web.facebook.com/deadendspunk/
www.youtube.com/watch?v=ILO4MWITKyI
deadendspunk.bandcamp.com/

TROPHY JUMP (Zagreb, HORVAŠKA)

Oni sviraju skate punk i piju pive vikendom, oni su dio Jeboton ekipe i njihove članove smo već viđali po svakakvim bendovima i manifestacijama, njihovi utjecaji su Lagwagon, NOFX, Bad Religion, No Use For A Name i slični melodičari. Oni su Trophy Jump i prvi puta su u AKC Attack, a garantiraju dobar provod.
web.facebook.com/trophyjump/
www.youtube.com/watch?v=l221cnyjBys

MIDNIGHT CLIMAX (Sjeverna ‘Rvacka)

Svoju prvi koncert imali su nedavno i bili odlično prihvaćeni pa se vraćaju ponovo! U međuvremenu snimili su izdali 3 stvare i nazvali to “Demo”.
Hardcore punk bez puno filozofije!
midnightclimax.bandcamp.com/releases
web.facebook.com/midnightclimaxhc/

Minimalna donacija: 25kn
Početak 21:30h

Rezidentna ekipa za vas će pripremiti After Party prožet plesnim punk rock himnama i svakojakim hitovima 2000-ih (a možda i starije?), pripremite cipelice!

www.facebook.com/events/1409022095816374/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content