Ovaj petak pripremili smo odličan, gotovo savršen :) program koji će se odvijati u dvije prostorije. U CHAKKAs room gostuje redovni program ROOTS HI FI koji promovira reggae glazbu. Za ovu prigodu u SKA varijanti četiri iskusna ska reggae selektora drmat će Vas favoritima ska-reggae glazbe poput legendarnih Skatalites, The Specials, Madness, Scrapy, 8 6 Crew, The Slackers, Hepcat i mnogih drugih.
U klubu ATTACK!, u isto vrijeme i s jedinstvenom cijenom ulaznice od 20 kuna za oba događaja, nastupit će tri domaća punk benda a predvodit će ih novi bend sastavljen od članova legendarnih pulskih street punkera Frontalni Udar i Reanimacija koji se danas odazivaju na ime POKRET OTPORA.

@CHAKKA’S

ROOTS HI FI inna SKA HI FI edition w/Baldhead Dread, Mutton Hops, Dr.obi, Prince Shango

Samo ovaj put Roots Hi-Fi u ska varijanti, a vrućom ska & roots selekcijom zagrijat će vas rezidenti Dr.obi & Prince Shango, a nakon ponoći atmosferu @ CHAKKA’S će podgrijati majstori SKA plesnjaka Baldhead Dread i kolega Mutton Hops AKA Djin Dread.
Ska ljudi posjetite nas u ska hi-fi izdanju za kraj sezone!!!

@KLUB ATTACK – PUNK FLOOR

POKRET OTPORA (Pula, Ex-Frontalni Udar)
Ekipa iz Frontalnog Udara i Reanimacije nastavila je u istom ritmu sa ovim romantičnim punk bendom. Beznađe, Pula, pobuna, punk, teme su koje ih zaokupljaju i toplo ih preporučamo svim fanovima pulskog street punk zvuka i gore spomenutog legendarnog benda.
www.myspace.com/pokretotpora
Free download albuma “Demoiluzija”

BOOTSTOCK (Ivanić)
Oi Punk 2tone-ska
www.last.fm/music/Bootstock

T.H.G.Z (Zagreb)
Teroristička horda grada Zagreba svira hardcore sa mješavinom grinda i crusta. Bend postoji vec 4 godine, ali su koncertno aktivni zadnjih godinu dana. Ludi panxi!
www.myspace.com/thgzpunk

OD 22H, UPAD 20KN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content