Još jednom se opraštamo od kalendarske godine uz gromoglasan krik! Festivalsko druženje nikad nije bilo zabavnije jer imamo gomile gostiju s raznih strana bivše države! Podružimo se još jednom uz:
____________________

Punk druženje III
Sedativ, Đornata, Fraktura Mozga, Smudos, Bible Thrower
28.12.2019 // 21.00h // 40 kn
____________________
Bible Thrower
crust punk, Rijeka

U gradu propale industrije, vječne kiše i izgubljenog identiteta čini se da je jedina uspješna priča, ona o novim bendovima. Rijeka ovih dana doživljava svoj “DIY” revival, a ovi mladići i djevojka peglaju
danas zanemarenu krast pank formu tj. metalski riff, d beat i urlikanje u dualnom vokalnom napadu.

Smudos
hardcore punk, Kraljevo

Nekadašanja kraljevačka hardcore zajednica je bila fascinantna. Iz toga razdoblja pamtimo i ove junake, svojevrsni “all star” bend sastavljen je od ljudi iz različitih kv/hc bendova koji kao takav isporučuje brze, ali ipak melodične pjesme sa vrlo jasnim i angažiranim tekstovima.

www.youtube.com/watch?v=lxbH3TzZWQk

FrAkTuRa MoZgA
punk rock, Zagreb

Mladići koje povremeno sviraju generički melodični punk rock i pritom se sjajno zabavljaju. Ovo je jedan od onih bendova uz koje volimo podignuti šaku, zaliti svojega bližnjega pivom i uz stihove zapogati jer se mladost ponovno probudila u nama.

frakturamozga.bandcamp.com/

Sedativ
hardcore punk, Kraljevo

Kraljevački punk veterani sviraju žestoko i melodično uz britke tekstove koji su kritika sive svakodnevnice, militarizma i društva u cjelini. I Sedativ se kao i Smudos okupio prošle godine i Zagreb je jedan od rijetkih gradova gdje je moguće pogledati nastupe ovih bendova!

www.youtube.com/watch?v=sCPq4r7F3k0

Đornata
crust punk, Ljubljana

Imali su kratku pauzu. Potom su snimali neke nove stvari. Sada je vrijeme da još jednom pokidaju svoj punk. Rado viđeni bekrije svake fešte, naši dragi kolege će nam pokazati još jednom kako se svira kratki, brzi i jednostavni crust.

dzornata.bandcamp.com/

Satnica:
Ulaz: 21.00
Bible Thrower 21.30 – 22.00
Smudos, 22.15 – 22.45
Sedativ, 23.00 – 23.30
Fraktura Mozga, 23.45 – 0.30
Đornata, 0.45 – 01.15
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content