Psy-prog-rock @ Klub Attack! 22:00

THE CHEMTRAILS

Nastali smo početkom 2011. godine, spojem 2 benda.
Sviramo nešto slično progressive psychedelic rocku, sto baš i nije česta pojava u našoj državi ali se trudimo to promijeniti. Nakon dugogodišnjeg nalaženja ljudi koji se hoće ozbiljno baviti muzikom jedva smo se skupili i počeli raditi na tematskom albumu “Madness deep of Harold Sweep” koji sada dovršavamo. Album govori o čovjeku koji nije uspio izdržati mračan i težak put te je odustao od života i krenuo u krivom smjeru. U godinu dana postojanja brojimo 15-ak koncerata i 5 radio gostovanja. Članovi benda: Ivan Marojević-gitara/vokal, Matija Pavlić-gitara/prateći vokal, Domagoj Zrno-bass/prateći vokal, Marko Makar-bubnjevi, Lovro Zelić-tonac.

soundcloud.com/thechemtrails-1
www.youtube.com/watch?v=kHhwhXMGC5c

HOFFMANI

Zovemo se Hoffmani te iz Zagreba jesmo. Ima nas 4: gitara, bas, klavijature, bubanj. Proizvodimo pregršt zvukova, efekata i misli što se rađaju u našim psihodeličnim glavama. Okosnica benda zajedno svira već godinama, a u međuvremenu nam se pridružiše i novi članovi odvažni za live sviranje. Uglavnom smo pod utjecajem vječnih progresivnih rock-psihodeličara s kraja 60-ih i početka 70-ih kao što su rani Floydi, Iron butterfly, King Crimson, Crazy world of Arthur Brown, nezaobilazni The Doorsi i mnogi drugi bendovi, poglavito iz tog predivnog perioda. Sviramo autorske stvari te ne pokušavamo kopirati dotične autore, već ih koristimo kao dimenzijske ključeve za otvaranje vlastito-umnih glazbenih ideja.Težimo improvizaciji i eksperimentiranju te muziciranjem želimo proliti čaroliju istinosne kiseline po plastičnoj javi-realnosti, te želimo pružiti publici priliku da čuju duh tog (u mainstream okvirima) zaboravljenog žanra, i maksimalno ga pokušati oživjeti.

www.youtube.com/watch?v=01HVRjPxFys
www.youtube.com/watch?v=HVjgF0irMwk&feature=relmfu

Psy-goa-trance after party @ Klub Attack! 01:00

DJ STEVO

Dobroćudniji od Terezije, naočitiji od pokojnog Toše, karizmatičniji od Esme, iako skuren k’o gravče, ovaj sin zemlje Sunca bit će veći i od Alexandra. On je Makedonac all-in-one, i još se traži majka koja ga za zeta ne bi htjela.

PROJECT SHIDARTHA DJ set

Petar Hadrović stoji iza umjetničkog imena Project Shidartha i ovaj put nam dolazi u obliku DJa. Njegov stil obuhvaća sve stilove u jednom ima tu dodataka funky baseva, poskočica, vozilica, bubnjeva, mantra, gitara i indijskih instrumenata. Nikad nije volio bit ograničen pa tako ni u glazbi. S vremenom otkriva i druge stilove poput ambijentalne glazbe, housea, electra, techna i psy-rocka, koji će tek vidjet svijetlo dana.
Plan za budućnost mu je vratit stari old school zvuk goe koji neizmjerno ide prema naprijed prateći tehnologiju pa tako i mijenja svoje svojstvo, ali ipak ona stara goa frekvencija mu je draža od podosta novijih artista koji imaju kristalno čist zvuk ali nemaju tu vibru (čast iznimkama), stoga rado voli pustiti koji Stevin set u rano jutro oko 3-4 dok svi spavaju cijedi se acidotropska kiselina iz zvučnika izdanja od rane 95 do tamo negdje 2004, te tako živi iz dana u dan i umire od onoga od čega je kreiran SVEMIRSKE VIBRACIJE.

www.myspace.com/shidarthaproject
cosmicflower.absolutno.org/index.php
www.psytracks.com/artists/267/

Psy-chill @ Hacklab01 22:00

DOVLA

Dovla ima dva različita pristupa, kao dio Interchill labela pušta downtempo i chill out setove
sa naglaskom na IDM, trip hop i glitch hop, bez kompromisa, uvijek spreman na rizik i
improvizaciju. Drugi, uptempo pristup se reflektira u brojnim izdanjima na Flow Recordsu,
melodičniji progressive house i techno. Puno pažnje uvijek posvećuje priči u setovima.

Linkovi

www.dovla.info/
soundcloud.com/dovla
www.facebook.com/DJDovla

DraCo // ambient set

Uz karijeru u hardcore i techno svijetu prije šesto godina paralelno počinje svirati ambient setove i raditi na ambient produkciji. Konačna zaokružena cjelina je album Apocrypha koji se može besplatno pod Creative Commonsom skinuti s www.diggarama.com – kompletan album je spoj drugačijeg pogleda na ambient glazbu i eksperimentalnih traka uz poneko skretanje u filmsku atmosferu. Ambient setovi su kombinacija stare produkcije (Future Sound of London i dosta za današnje pojmove nepoznatih projekata) i najnovije idm, ambient i world music produkcije.

Mračno-veselo, meditativno i melodično. Drugačije.

Linkovi – www.draco.com.hr

Setovi:

www.mayala.org/podcast/%5Bmayala001%5D_DraCo_-_Dawn_of_Future_Past.zip
www.mayala-mixes.com/mixes/DraCo_-_Mayala_-_part_2.zip
www.mayala-mixes.com/mixes/DraCo_-_Mayala_part_1_-_cornish_dj_set.mp3
www.mayala-mixes.com/mixes/DraCo_-_Kal.zip

ATOM BASED

Što reći? Koju posluku porati? Igor Kaurić osoba je koja se krije iza gomile pseudonima koje možemo unificirati ljubavlju prema zvuku. Od ambienta preko housea do neurotičnog prknA dugačak je put koji je dotični prevalio kako bi vam u službi oca Om-a pretočio stečeno iskustvo. Njegova glazba je eklektična, ponekad pomalo sexy, no ono što dominiria u njegovim nastupima je neizbježan sjetan ton.

ommm.co.cc/
soundcloud.com/atombased

22:00 Ulaz SLOBODAN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!