od 21h

uz kafansku zabavu i proleterske hitove i bend “Neponovljivi Kafanski Bend” (Pula)

Proleteri ima li vas? Dođite i zabavite se s nama, kod nas je Raj! Očekujte kafanski šmek i kafansku zabavu uz specijalne goste/drugove iz Pule, famozni bend predugo ne-viđen na ZG području : NEPONOVLJIVI KAFANSKI BEND.

Očekujte razno razne cirkuske točke i točkice za dobro raspoloženje. Očekujte tete šankerice u Borosanama koje imaju golemo srce i visoke frizure, dakle kapacitete za cjelovečernje slušanje svega od čega vam se srce raspada uz dobru rakijicu.

Prospite svoje zombijevsko srce kod nas, mi vas pozivamo!

~ Dolazi uskoro! “Zombi proleter je web magazin za politiku i kulturu proletarijata. Mjesto na kojem se vrijednost ne stvara cijeđenjem rada iz zastrašenih radnika, već slobodnim trudom ljudi koji priželjkuju bolji život i pravednije društvo za sebe i one koji će doći. Zombi ne preprodaje šund, ne podvaljuje laži, ne ukida doprinose i ne uvodi mjere štednje. Ovdje možete pronaći ideje, primjere i radove koji se žele trude otrgnuti vampirskom zagrljaju kapitala. Zombi proleter nije “djelatnik”, “zaposlenik” ili “ljudski resurs”, on je sila povijesti koja pobjeđuje smrt i ustaje da se najede mozgova.”


zombiproleter.org/
www.komikaze.hr/comic/zombi-proleter/34#
www.facebook.com/events/494378074005705/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content