Pride Partycipacija @ Medika (Pierottijeva 11) feat. DJ Yas, DJ Mad as Hatter, Iva Starkova, XAXAXA & Diyala

Početak: 22h

Svršetak: 05h

Upad: 30kn

Na finalnom Pride partyju puštaju DJ-evi, sviraju i pjevaju uživo bendovi, nastupaju raperice. New rave, hip hop, makedonski rock, electro, dance, na dva floora i u dvorištu Medike možete prisustvovati najvećoj Pride zabavi, nekoliko sati nakon Povorke ponosa.

Dođite i partycipirajte ponosno s Zagreb Prideom!

Nastupaju:

IVA STARKOVA

www.myspace.com/djiva

Sa DJ-anjem startala prije nekoliko godina pod velikim utjecajem pionira elektro glazbe kao što su Kraftwerk, Aux88 i Drexciya. Svoje početke veže uz kultni splitski klub ‘Irma’ gdje dobiva svoju prvu rezidenciju te vrti sve smjerove elektronske glazbe. Na kraju se ipak vraća korjenima elektronske glazbe i odabire electro i techno kao primarne u setovima, pa ta 2 pravca postaju njezina daljna DJ preokupacija (electro, electro house, techno, electro breaks). Osim gradova u Hrvatskoj, Iva je postala već skoro redoviti gost DJ na partijima u susjednoj Srbiji, a nedavno je imala i gostovanja u Oslu i Milanu.

DIYALA

www.myspace.com/diyala11

Ova hrvatska umjetnica poznata po svom jedinstvenom stilu i izvedbi je surađivala s mnogim hrvatskim glazbenicima. U studenom 2008. izdala je prvi album ‘Rapstract’ a šuška se da uskoro možemo očekivati i novi materijal.

XAXAXA

www.youtube.com/watch?v=WQi9v5kXIpk

Derivat bend Berneys Propagande s trojicom od četiri originalna člana tvori energični indie rock bend XAXAXA.

DJ YAS

www.myspace.com/lechocolatnoir

DJ Yas miješanjem glazbe pod teškim utjecajem raznih glazbenih stilova priziva osjećaj melankolic elektro-diska s acid-houseom, synth-popom i industrijskim okusima. Sve to vrti od početka tisućljeća po hrvatskim klubovima ali i EXITu, Space Ibizi, Rotterdamu, Londonu, Berlinu i uokolo.

DJ MAD AS HATTER

www.myspace.com/mad_as_hatter

Kao klinac pod jakim utjecajem Kraftwerka, Jean Michaela Jarrea, Vangelisa, KLF-a i U86 pa se i sam bacio u stvaranje elektronske glazbe u kasnim devedesetima. Kako tvrdi, nije fokusiran samo na jedan žanr i voli svirati različite vrste glazbe u svojim setovima: od dubokog progresivnog housa do industrial techna.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content