Party godine na tri floora! Nakon šetnje po gradu Zagrebu ples, ludnica, zabava, šarenilo, ma sve. Ove godine su povorka i partycipacija dobile notu odgovora na hejt na naše obitelji. Mi smo jedna velika pozitivna obitelj. Ljubav je ljubav! Gostujući izvođačii rezidencijalni Pi krü pobrinut će se da vas ludim zvukovima i vizualizacijama otprate u jedno ludo ljeto tijekom kojeg ćete se sjetiti najluđeg tuluma u godini dok se izležavate na plaži.

Proslavite svoju različitost, i budite takvi kakvi jeste, jer ste savršeni!

@ KLUB ATTACK!

Neven Kocković

Ekstravagantan performer i bubnjar iz Dubrovnika koji je svoje dvije strasti spojio u jedno. Bubnjarski performans uz pratnju DJ-a koji pršti energijom i seksipilom. Preteško za opisati, ali prelako za doživjeti.

Miss Iconic

Njeni setovi sadrže kombinaciju tech, tribal i progressive housea, ali se ne boji izaći iz okvira i slobodno koristiti elemente drugih glazbenih stilova. Cijeli smisao njenog izražavanja je širiti pozitivu i dobre vibracije, te rasplesati čak i one najsramežljivije.

www.facebook.com/pages/Miss-Iconic/180056992022792?fref=ts

Senno

Od svojih glazbenih početaka, točnije od 2007., pušta Jackin House koji je prožet hiphopom, funkom, jazzom, soulom, a u novije doba biva blago provučen i kroz drum’n’bass te acid. Član je Headmovin crewa koji je pokrenula grupa mladih glazbenih entuzijasta koji pokušavaju hrvatsku klubsku scenu osvježiti novijom bojom zvuka, plesa i dizajna.

Gio

Njena svirka uključuje electro, progressive, tech house, ponekad i idm, a pošto je fan dobrih synth zvukova iz 70ih i 80ih ponekad se volim poigrati sa dobrim remixom i vokalom. Svoj set uvijek začini nekim ulomkom iz neke poznate bajke ili priče :D.

Delayer

Dečko koji je svoju ljubav prema glazbi odlučio podijeliti s vama, te vam sprema zagrijavanje uz neo-trance i progressive zvukove. I nije ovo zadnji put da ćete ga imati priliku doživjeti jer je on najnoviji član PI KRÜ-a.

Tanja i 400 zečeva

Ova djevojka koju možete redovito vidjeti kako na placu kupuje povrće jer voli zdravu ishranu je ustvari opaka biohakerica koju sve više zanima spajanje biologije i tehnologije. VJ-ingom se bavi već dugo godina i naveliko je poznata široj publici, te smo ponosni što u timu imamo osobu koja već toliko godina uveseljava ljude na tulumima sa svojim inovativnim i psihodeličnim vizualizacijama koje osmišljava uz zdravi ručak i zvuke eksperimentalne glazbe.

@ GREY ROOM

NewWaveSyria

Electro rock band kojeg čineUrša Golob i Rok Pezdirc. Analogni sintesajzeri, DIY filozofija i circuit bending su jako utjecali na njihovu glazbu koja se ne veže striktno na tipičnu elektroničku produkciju nego se vole povezivat sa rock’n’rollom.

newwavesyria.com/

It’s Everyone Else

Dva syntha, dva glasa i sampler…zvuči bezazleno, no It’s Everyone Else su miljama daleko od te kategorije. Od početka svog postojanja privlače pozornost svojim live nastupima, pa su tako u nekim medijima opisani kao luđaci koji doslovno eksplodiraju preko svojih sintetizatora i samplera.

itseveryoneelse.bandcamp.com/

www.facebook.com/ItsEveryoneElse

DJane Das Frau

Kao dj-ane začeta na ZbeLeTronu, prvotnu želju da ‘pušta’ glazbu koju voli i sluša s vremenom upotpunjuje malkice ozbiljnijim pristupom odabranom pozivu te se zadubljuje u beatmatching i mix. U selekciji raspolaze arsenalom plesne glazbe od nu ravea i electro breaks-a do progressive housea.

soundcloud.com/dasfrau

Skelevibes

Skelevibes je DJ producent iz Zagreba. Ljubitelj dubokih basova i laserskih zvukova koji prevladavaju njegovim setovima i pjesmama. Trap/Moombahton/Electro House i artisti poput Diplo, Bro Safari, Flostradamus, Baauer, ETC!ETC!, Hucci, Nadastrom, The Partysquad, RL Grime i ƱZ su samo neki od mnogih koje je iskopao pretrazujuci svijet u potrazi za pjesmama od kojih vam vibriraju kosti.

ZweiDeeJays

Curke su od prošle godine dio PI KRÜ-a . Prvotno su se okupile zbog ljubavi prema dubstepu i d’n’b-u, ali njihov glazbeni ukus je, kažu, šarolik. Pune iznenađenja. Nitko ne zna što će puštati sljedeće, mislimo da ni one same ne znaju, ali će vas sigurno razgibati za kraj.

www.facebook.com/DieZweideejays

vimeo.com/diezweideejays

Tirkizna Alga

Superzaposlena pozitivna curka, koja svira, pjeva, radi plakate, organizira party-je i još k tome stigne DJ-ati. Umjetnička duša i to se čuje u svakom njenom setu, baš za razgibavanje. Ponijet će vas na valovima synth electro postpunk-a, indie math-a i indie electro-a s ponešto psyhodelic rock-a i experimental pop-a.

VJ Tin

U ovom ponekad samozatajnom dečku u narančastim tenisicama leži velika kreativna energija. Voli glazbu, sluhist je i nakon posla rado zasvira i improvizira na klavijaturama, a interes za vizualnu umjetnost pokazuje od malena. Od prošle godine okušava se u VJ vodama, uživa u tome što radi i zato volimo što je postao dio našeg teama. Budući da ga zanimaju i nove tehnologije, možete očekivati lude i kreativne instalacije i vizualizacije.

@ CHAKKA’S ROOM

Jahstice Sound

Igor, Robi i Ninja čine tročlanu ekipu pod nazivom Jahstice Sound što je svojevrsan predprojekt Digitrona i benda Bamwise. Vješto kombiniraju više žanrova: dub, reggae, roots, new roots, dubstep… Cjelonoćna selekcija uz MC-a Jewboy za mikrofonom i Ninjom na perkusijama.

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 20 Kn do 23h/ 30 Kn nakon

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!