Nakon apsurdno dobrog giga prije koji mjesec, donosimo vam još jednu post rock senzaciju. Po prvi puta u Zagreb, dolaze nam švicarski virtuozi . Bend kojeg karakteriziraju duge kompozicije ispunjene poetskim ambijentom i sirovom energijom. . bježi iz klasičnih okvira postrocka unoseći u svoj glazbeni pejzaž elektroniku, progresivni rock i metal. 06.03. dolaze predstaviti svoj novi album u sklopu dugoočekivane Europske turneje.

Pridružite nam se na još jednom instrumentalnom gigu koji će vas nesumljivo, barem na sat vremena, odvesti u neki svijet koji nastaje samo na ovoj vrsti koncerata.

️: 6 eur

Vidimo se!

————————————————-
. je švicarski post rock bend iz Fribourga. Nastali 2014., instrumentalni kvarter karakterizira originalni stil koji spaja post-rock, atmosferičnu elektroniku i elemente progresive i metala. Svoju inspiraciju vuku iz izvođača kao što su Woodkid, Jon Hopkins, This Will Destroy You i The Contortionist, a zbog svog glazbenog izražaja koji publici budi niz emocija često ih se uspoređuje sa bendovima kao što su Sigur Rós i Long Distance Calling.
Do sada su izbacili četiri albuma, Emersion (2015.), Apocryphal Gravity (2017.), Metempsychosis (2020.) te The One Above (2023.), a popularnost im raste nakon izdavanja drugog albuma koji donosi drastičnu promjenu u svom glazbenom pristupu i načinu skladanja, kršeći davno utvrđena post-rock pravila unošenjem elektronike i progresivnog rockmetala.
Njihova glazba hvaljena je od strane raznih kritičara, a pobudila je zanimanje gotovo više od jednog milijune slušatelja na internetu. Treći album Metempsychosis proglašen je kao najbolji post-rock album 2020. od strane nezavisnog glazbenog YouTube kanala Wherepostrockdwells.
live: www.youtube.com/watch?v=IVoFDqzLqYg
: hubrisband.bandcamp.com/music
: www.facebook.com/Hubrisband/
: www.instagram.com/hubrismusic/

————————————————-
je klupski program udruge AKC Attack koji će se održavati u gradu Zagrebu s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie rock, post rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content