Na ovu zabavu dolazi nam mladi bend iz Splita, PleSKA, predstaviti svoj album prvijenac „Po prvi put”. Kao podrška tu je i zagrebački bend Spremište koji će svoj rad predstaviti neposredno prije Splićana. Po završetku koncerta moći ćete i dalje plesati uz reggae, ska, punk(…) hitove.

PLESKA (Split)

Ideja za bend pleSKA nastaje 1. maja 2010. godine. Od tad jedino su određeni bili tematika, ugođaj i stav benda. Tematika kojom se bend bavi je sve što nas muči, nervira, zabavlja ili omamljuje uz ugođaje reggae-a, ska-a, dub-a & punk-a. Stav je da ne stajemo ni pod koju cijenu. U ljeto 2011. godine bend odlazi na cjeloljetnu turneju. U rujnu počinje snimanje albuma koji je ugledao svijetlo dana dva dana prije 2012. godine. Album “Po prvi put” je izdan samostalno te ga možete skinuti na stranicama benda. Sve što dolazi ćete osjetit na vlastitoj ili na koži svog najboljeg prijatelja. Vidimo se.

SPREMIŠTE (Zagreb)

Spremište – Izgubljeni Dječaci bez Petra Pana na putu do Zemlje Čuda krate vrijeme finom svirkom i jeftinim pićem. Zabavite se uz zanimljivu i svježu kombinaciju garažnog rocka, reagge i pop muzike.

ANTIDEPRESIV (Zagreb)

Bend za sve prigode, od svadbi do pank festivala. Opus varira od nečuvenog do neviđenog, a uvriježeno je mišljenje da se radi o lošim muzičarima i još gorim ljudima. To je lijepo, ali nipošto kao beba tuljana. Beba tuljana je naprosto krasna.

Nakon koncerta slijedi zabava i ples uz ska, punk i slične žanrove!

Od 22h; upad 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content