Far Too Loud
(Funkatech / UK)

AKC Medika
Petak 12.03.2010.
22-05
40/50kn

podrška:
Akira
Kirg
Pelks
Zmayo

video:
Wild Bronco
Tanja
Vizualmakina

Pistolero 12. ožujka u Mediki ugošćuje britanski Far Too Loud. U Pistolero epizodi “Dancefloor Destroyer” Far Too Loud, pravim imenom Oli Cash, rasplesat će Mediku u skladu sa nazivom svog velikog hita.
Far Too Loud pojavio se na glazbenom horizontu prije pet godina kao dvojac, gdje je Olijev partner bio Dom Smart (poznat i kao Neurodriver, osnivač i vlasnik masivnog Broken Robot labela). Prošle godine, glazbeni su im se putevi razišli te Oli sam nastavlja gurati naprijed Far Too Loud zvuk. Pojavom na sceni prije 5 godina, FTL je revitalizirao psy-breaks podžanr koji je djelomično posustao od pojave krajem devedesetih (Digitalis, 21-3 Records itd), dok danas njegova produkcija i setovi variraju od opasnih psy-breaks bombi do prljavog elektra, stomperskog tech-funka ili svemirskog dubstepa.
Produkciju uglavnom objavljuje na Funkatech labelu, a remiksirao je hrpu ekipe (30Hz, Hedflux, Crystal Method, D-ranged, Lily Allen, Brainkiller itd). U Zagreb dolazi u sklopu europske turneje a za dj pultom podrška su domaće snage Akira, Kirg, Pelks i Zmayo, dok su za vizualni dio odgovorne Wild Bronco, Tanja i Vizualmakina.

Upad je 40 kuna do ponoći, a 50 kuna kasnije.

Trip To Zionu sretan rođendan…

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content