Četvrtak, 11.04.
Kuhanje od 16.00 (Attackova kuhinja
Večera od 20.00 (Infoshop Pippilotta)

Poeple’s kitchen nekako s proljeća donosi nove plodove na naš zajednički stol za večeru. U proljetnoj noći svijetle friške magnolije. Friške magnolije iz vrta susjedova. Zato vas pozivamo na druženje 11. travnja u Mediku.

Ukoliko nam se želite pridružiti u kuhanju, čekamo vas u Attackovoj kuhinji od 16.00. Kuha se veganski obrok, većinski spremljen od povrća skupljenom na tržnicama dan prije, a koje bi se inače bacilo.

U kuhinji zajednički smišljamo veganske recepte od namirnica kojima raspolažemo, tako da je svaki puta menu iznenađenje! Za ovu večeru spremamo vam i jedan specijalitet – ukiseljene magnolije. Prave domaće magnolije posuđene iz vrta u sred Zagreba!

Večera je od 20.00 sati! Obrok je besplatan, no skupljamo donacije. Svaka vaša donacija omogućava daljnje funkcioniranje programa, jer njima nabavljamo hranu koju ne nalazimo na tržnici (žitarice, grahovice i slično) ili pak plin na kojem kuhamo.

Pridružite nam se zato na druženju, čašici razgovora, rezanju povrća, izmijenite s nama neki svoj veganski recept, a ukoliko imate neke namirnice koje nećete upotrijebiti kod kuće, slobodno nam donesite da skuhamo!
VAŽNO – Nemojte kasniti previše, da ne ostanete bez večere!

People’s kitchen je kuharsko – gastronomski kolektiv s osnovnom ciljem kuhanja i organiziranja zajedničkih večera, druženja, razmjena iskustava, razgovora o različitim kuhinjama i tradicijama, međusobnog upoznavanja i upoznavanja različitosti kroz kulinarstvo. No, dobrodošle su i sve druge teme, a poanta je na razgovoru uz večeru. People’s Kitchen želi osvijestiti da hrana treba biti dostupna svima, a može se kvalitetno jesti i uz malu naknadu. Većina namirnica koje se kuhaju, sakupljene su na tržnicama gdje bi se inače bacile, pa time i podržavamo model zero vaste.

Vidimo se!!!
____________________________
People’s Kitchen kolektiv djeluje unutar AKC Attack!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content