PEOPLE’S KITCHEN
⏱️ SRIJEDA 10.01.2024. od 20.00
KUHANJE od 16.00
📌 ATTACKOVA KUHINJA

Pozivamo vas da nam se pridružite na prvoj ovogodišnjoj večeri People’s Kitchen, koja će se održati 10.1.2024. Ukoliko nam se želite pridružiti u kuhanju, čekamo vas u Attackovoj kuhinji od 16.00. Kuha se veganski obrok, većinski spremljen od povrća skupljenom na tržnicama dan prije, a koje bi se inače bacilo.

U kuhinji zajednički smišljamo veganske recepte od namirnica kojima raspolažemo, a ove srijede pokušati ćemo spremiti neko tradicionalno etiopsko jelo, jer je u klubu, nakon večere, zabava s motivima Etiopije (roots reggae i slični srodni ritmovi).

Večera je od 20.00 sati! Obrok je besplatan, no skupljamo donacije. Svaka vaša donacija omogućava daljnje funkcioniranje programa, jer njima nabavljamo hranu koju ne nalazimo na tržnici (žitarice, grahovice i slično) ili pak plin na kojem kuhamo.

Pridružite nam se zato na druženju, čašici razgovora, rezanju povrća, izmijenite s nama neki svoj veganski recept, a ukoliko imate neke namirnice koje nećete upotrijebiti kod kuće, slobodno nam donesite da skuhamo!

People’s kitchen je kuharsko – gastronomski kolektiv s osnovnom ciljem kuhanja i organiziranja zajedničkih večera, druženja, razmjena iskustava, razgovora o različitim kuhinjama i tradicijama, međusobnog upoznavanja i upoznavanja različitosti kroz kulinarstvo. No, dobrodošle su i sve druge teme, a poanta je na razgovoru uz večeru. Peolple’s Kitchen želi osvijestiti da hrana treba biti dostupna svima, a može se kvalitetno jesti i uz malu naknadu. Većina namirnica koje se kuhaju, sakupljene su na tržnicama gdje bi se inače bacile, pa time i podržavamo model zero vaste.

Vidimo se!!!

People’s Kitchen kolektiv djeluje unutar AKC Attack!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content