DARK ANGEL

Novosadska DJica i producentica, rezidentica najvećeg festivala na ovim prostorima EXIT-a. DJ set gradi fuzijom minimal zvukova protkanih istočnjačkim melodijama, a inspirirana atmosferom i ponesena retro raspoloženjem, dozvolit će Vam da u tim setovima nekada primjetite posljedice jakog utjecaja synth-popa osamdesetih, na njen urbani, balkanski, “Dead Trash SuperStar” DJ stil, što je pseudonim za njeno drugačije raspoloženje, izazvano flash-backom iz muzičke prošlosti, potpomognuto ovacijama zadovoljnih slušatelja.

2009. godine je bila prva dama koja je otvorila Dance Arenu na Exit festivalu, na kojem je dugo godina radila u bek-stejdžu kao najbliži čovjek svjetskih DJ zvijezda.

soundcloud.com/dark-angel-aka-dtss

www.myspace.com/djdarkangel_alternacija

K.I.L. DIGITAL

Ideja se rodila u jednom berlinskom baru kada je dvoje mladih sanjara zamišljalo kako bi bilo divno posjedovati komadić njihove klupske scene, izlaziti preko tjedna i slušati super glazbu…stalno….i srećom nije sve ostalo riječima, već su stvorili ovaj zarazan program koji objedinjuje alternative, indie, synthpop, electroclash, dance punk i electro.

GIO

Iza ovog pseudonima krije se talentirana Andrea Giovani koja je u glazbenim vodama od ranog

djetinjstva, prvotno svirajući raznorazne instrumente, a kasnije baveći se glazbenom produkcijom i stvarosvoji aajući glazbu za kazališne predstave. Kao dj producentica radi glazbu koju opisuje kao nešto između electra i minimal techna, a ovom prigodom će rasplesati vaše bakandže veselim groove electrom.

PI KRÜ

Rezidencijalni Partycipacija kolektiv će, radi redukcije prostora, nastupiti u sažetom izdanju, no

unatoč tome, pružit će vrhunski ljubavni tretman za cijelo tijelo i sva osjetila.

Predstavu izvode:

DJ Đu(kella)

DJ Miss Iconic

VJ Tin

VJ Tanja i 400 zečeva

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 15 Kn do / 30 Kn nakon 23h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content