Prema nekim prognozama, ove godine nećemo dočekati praznike, pa idemo onda prije tog dugo očekivanog smaka svijeta napraviti najbolji žur. Zadnja Partycipacija u ovoj godini (hm? ili vječnosti?) žanrovski je prošarana od garage britpop i electro indiea, preko minimal techna i electroclasha do dubstepa. Nastupaju bendovi Arhibald Arhibaldovich i Barley Modern, DJice Zoe i Živa Muzika, DJ tandemi Critical Invaders i ZweiDeeJays, te rezidencijalni kolektiv Partycipacije π krü.

ARHIBALD ARHIBALDOVICH

Četveročlani indie rock bend iz Slovenije čije je ime bez očiglednog , a možda čak i bez ikakvog razloga inspirirano Bulgakovim djelom Majstor i Margareta, djeluje od 2009., a već nakon dvije godine postojanja oduševio je organizatore Mars festivala, te su nastupali kao predgrupa Moby-ju, Darkwood Dubu i TBF-u. Njihova svirka seže od teške rokačine, plesne partijane i utezanja dupeta od skakanja do ljupkih gej balada, a ono što u svakom trenutku daju publici je dobro raspoloženje i odličan žur.

BARELY MODERN

Slovenski tročlani bend koji ostavlja dojam kao da je teleportiran drito iz nekog londonskog underground kluba, što i nije daleko od istine. Naime, nakon što su ostavili zapažen utisak na turneji Klupskog maratona u organizaciji Radio Študenta, otišli su u London s namjerom da svoju glazbu prezentiraju britanskoj publici. Nakon godine dana koje su proveli u Velikoj Britaniji nastupajući i stvarajući, vratili su se na domaći teren gdje su počeli snimati svoj prvi album “We Cruise Like Tom Does”. Njihova glazba se naslanja na novi val rock’n’roll tradicije, garage indie sa očitim i upečatljivim utjecajem britanske scene.

DJ ZOE

DJ Zoe aka Fear Of Symmetry, srpska je glazbenica koja je svoju karijeru započela svirajući bas i bubnjeve u bendovima koji su djelovali pod utjecajem post punk-a, noise-a i shoegaze-a, dok je istovremeno uređivala i vodila radio emisiju posvećenu alternativnoj glazbi, te je bila organizatorica brojnih događanja, na kojima je ujedno napravila i svoje prve DJ korake. Nakon selidbe u Beograd (2003), potpuno se okreće elektronskoj glazbi i postaje sljedbenik industrial, minimal techno, microhouse, IDM i electroclash scene. Tada počinje baviti i produkcijom u Propellerhead’s Reason studiju, kome je ostala vjerna do danas. Debi EP Fear Of Symmetry je objavljen za FEM Records 2009. godine. Kao DJ Zoe radi poslijednjih 7 godina po beogradskim alternativnim klubovima, bila je rezidentica nekadašnjeg lgbt kluba “Alliance”, a sada je između ostalog resident beogradskog “Rainbow Party” tima.

CRITICAL INVADERS

Ovaj prijateljski DJ/producentski duo iz Zagreba aktivan je član Take me out! crewa. Ljubitelji su indie rocka, elektronike, te sve kvalitetne muzike nevezano u koju ladicu spada i već su se nebrojno puta iskazali pred zagrebačkom publikom u svojoj mjesečnoj rezidenciji. Sudeći po njihovim mashup setovima koji su do sada rasplesali mase ljudi, ništa manje ne očekujemo na Partycipaciji. Osim što ih krasi ugodna i muževna vanjština, imaju nevjerojatan dar za pokretanje i onih najvećih ljenčina, pa ponesite kremu za bolove u mišićima, trebat će vam.

ŽIVA MUZIKA

Mega-pop rave-rap trance-gender r&b goth-hop party-trash drag-dance hipster-house queer-rap gej&bi electro-shock carrying-bradshaw post-internet tulum. “You and I, we’re like hymens in the sky.”

ZWEIDEEJAYS

Friški DJ duo, kojeg čine Maja i Marijana, odvažne aktivistice koje su spremne pokazati publici svoje glazbene potencijale. Ukus im je raznolik, no u svojim miksevima uglavnom njeguju dubstep zvuk.

π KRÜ

Rezidencijalni kolektiv Partycipacije sašio je svoje junačko odjelo i napisao na njega veliko pi. Superjunaci DJ Miss Iconic, DJ Đukella DJ Tirkizna Alga, VJ Tanja i 400 zečeva i VJ Tin udruženim će supersoničnim močima napraviti užareni žur.

Od 22h do 05h, Ulaz minimalna donacija 15 Kn do 23h/30 Kn nakon 23h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content