Bilo je dobro dok je trajalo, stigli smo i do završne Partycipacije u ovoj školskoj godini, no pobrinili smo se da doživljaj traje dugo dugo i da se ne zaboravi lako. Jamčimo i finalno zatezanje tijela i trošenje masnih naslaga kao pripremu za sretno ljeto. Po prvi put, party se odvija na čak tri floora (klub Attack, Chakka’s Room i Grey Room), na kojima ćemo predstaviti dva zanimljiva benda i četiri DJ formacije.

Klub Attack!

SENZORZ

Friški riječki electro-synth-pop live act. Bend bi se žanrovski moglo smjestiti u synth pop, ali i u indie-electro-rock. Svoje uratke izdali su na nezavisnoj Transponder vol.T(h)ree kompilaciji, te su tijekom svog kratkog staža od niti godinu dana odradili preko 20-ak live nastupa, 15-ak DJ setova i remiksali Cinnamon Chasersa, Nipplepeople i Lollobrigidu.

soundcloud.com/senzorz

youtube.com/senzorz

TRIGGER

Trigger je večer aktualne elektronike. Prati house, electro, acid, techno i razne fine stvari iz elektronske kuhinje. Brostep ne, sorry bro. Trigger su pokrenuli Bambi i Rachunica zato što su imali viška vremena, energije i neiskorištenih favorita na Soundcloudu nakon što je ugašen Demode.

triggerisloud.com

Ovoga se puta Bambiju pridružuje AnotherGirl. Ona nije samo još jedna djevojka , glazbom se bavi čitav život, prošla je fazu od sviranja bubnjeva , preko bas gitare, do vokala u grupi How Convinient, a sada rastura sama. I radi sve što hoće. Zato što može.

soundcloud.com/anothergirl

ŽIVA MUZIKA & DOBRE TREBE

“You’ve got Questions, We’ve got Transwers.”

Ivna Franić predstavit će svoju selekciju muzike koja je živa: synth-pop dance electro pop hipster-house menstrual-synth trance-gender gurrrl-power drag r’n’b mega-punk queer-hiphop euro-dance euro-krem horse-power rural-wave, a njoj u čast Dobre Trebe će izvesti samo njima svojstven performans.

facebook.com/zivamuzika

Chakka’s Room

ARHIBALD ARHIBALDOVICH

Četveročlani indie rock bend iz Slovenije čije je ime bez očiglednog , a možda čak i bez ikakvog razloga inspirirano Bulgakovim djelom Majstor i Margareta, djeluje od 2009., a već nakon dvije godine postojanja oduševio je organizatore Mars festivala, te su nastupali kao predgrupa Mobyiju, Darkwood Dubu i TBF-u. Njihova svirka seže od teške rokačine, plesne partijane i utezanja dupeta od skakanja do ljupkih gej balada, a ono što u svakom trenutku daju publici je dobro raspoloženje i odličan žur.

Critical LP (TAKE ME OUT! )

Hlad (TAKE ME OUT! )

Dvojica mladih i neumornih DJ-eva iz Take me out! kolektiva dat će Partycipaciji potrebnu injekciju recentne, ali i one nešto starije indie rock glazbe, uz dodatke odmjerenih doza electra i popa.

Grey Room

ZMAYO (Pistolero)

KIRG (Pistolero)

GREY ROOM DJs

Pistolero ekipa je dj/vj kolektiv čiji je cilj promicanje kvalitetne glazbe i video umjetnosti, posebice breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima. Trenutno se stil koji predstavljaju u svojim setovima može opisati kao psy-tech-breaks.

pistolerobreaks.org

Podršku Pistolero DJ-ima pružit će domaćinski DJ kolektiv iz Grey Rooma.

Od 22h, upad 30 Kn (15 Kn do 23h)

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!