Jelka okićena treš ukrasima i lampicama s placa, obitelj na okupu u sreća izdanju, ispod bora kutije umotane u ukrasni papir sa cvjetnim uzorkom. Dok u sebe implementiraš još jednu kalorijsku bombu (nakon čvrstog obećanja da je prethodna bila zadnja), nepokolebljivi optimizam ti potpiruje imaginaciju pa zamišljaš kako otvaraš poklon, a unutra novo izdanje tebi omiljenog gadgeta, ili karta za put oko svijeta, ili set šljokičastih tirkiznih bubnjeva…ne ne kutija je ipak premala…ma čemu sve, ionako znaš da su i ove godine unutra čarape ili šal.

Zato ove godine započni svoju blagdansku idilu na divnoj šarenoj prazničnoj besplatnoj Partycipaciji. One najrevnije dočekuju ljupke hostese sa limited edition džaba cdvotkom.

back2back DJ BOROVICH & IGOR
U egzotičnom miksu Borovich&Igor spajaju više glazbenih pravaca iz raznih dijelova svijeta uz dodatke raznih pikanterija. U igri su sljedeći pravci: Detroit soul, američki Funk, afro beat, afro disco, groovy Chicago jazz, space disco, ruski surf, favela funk, cabaret, french oddities 70ih, tai pop. Pored navedenih pravaca kao šlag na tortu serviraju glazbu iz francuskih i inih erotskih filmova 70ih, talijanskih akcijskih filmova 70ih i 80ih, te hrpu ostale rijetke zaboravljene filmske glazbe B produkcije 60ih, 70ih i 80ih koja je u osnovi čisti groove od koje kukovi podivljaju. Kako je Borovich romantik, a uz to i gurman, dobro to sve zakuha i obavezno začini sa šakom svima poznatih hitova, i nezaobilaznim novim valom.

TAPSO II
Zanimljiv elektro trio iz Italije, točnije iz Catanije u Siciliji, u sklopu svoje europske turneje dosanjkat će do Zagreba i to ravno na Partycipaciju. Počeli su djelovati 2005. u domeni ekperimentalnog rocka, 2009. su za vlastiti label izdali album Tapso II, u međuvremenu su se inficirali sintetikom, te su u svoju glazbu unjeli bizarne elemente elektro rocka.
www.tapso.it
www.myspace.com/tapso

SPRŽEN DJs
Članice benda Žen u ulozi dobrih kućnih duhova subotnje večeri serviraju milozvučne melodije isparane pokojim polimetričnim biserom ili histeričnim indie ispadom. Šašavi glazbeni opus kojim barataju je oslobođen žanrovskih klasifikacija i razvučen preko svih vremenskih era.

Queer2Queer – Pictionary Edition /počinje u 19:30
Ove godine u šašavom Božićnom izdanju slavimo Queer2queer rođendan, a za vas smo tom
prilikom pripremili Pictionary – Queer edition! Da, jako queer edition. Daljinski u ruke i
uhvatite se ponavljanja gradiva: L word/Queer as Folk na ekrane, a laptop u krilo pa pravac na www.urbandictionary.com i www.zagreb-pride.net.
Očekujte neočekivano i naoštrite bojice!

22:00 Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!