Still In?Come Out! …i neka svaki dan bude dezormariran.

Tetkine radosti / Dj Bakto / Dj Borka / Dj Woo-D / VJ Tanja i 400 zečeva
Projekcija “Stranger” – ulaz na film je besplatan

Požrtvovno sakupljeno sunce na našim kožama rapidno hlapi, vrijeme je za novu epizodu razdora i bezumlja. Prva ovosezonska Partycipacija dovodi dokazano zabavan slovenski kolektiv vrhunskih DJ-eva koji je svojim kreativnim miksevima sposoban promrdati guzove i najokorjelije usjedjelice. No to nije sve što se mrdanja bokova tiče. Za domaću zadaću izvucite sa tavana svoj prašnjavi hulahop jer najspretnije u vrćenju tog zaraznog koluta očekuju jako kul nagrade.
Prije same žurke, Partycipacija premijerno, u Zagrebu, prikazuje odličan dokumentarni film “Stranger” koji tematizira prava seksualnih manjina, te radi usporedbu LBGT scene u Nizozemskoj i Srbiji.

@ Klub Attack – Projekcija: „Stranger“
Odličan dokumentarni film, u režiji i produkciji mladih autora Marije Bašić, Klausa Röhriga i Nilsa Nebea, koji problematizira stav društva o homoseksualnosti, te prikazuje usporedbu LGBT scene dvaju lijepih, no posve oprečnih svjetova, Nizozemske i Srbije.
Film je dosada obišao kinodvorane u Nizozemskoj i Njemačkoj, te se u sklopu Partycipacije premijerno prikazuje u Zagrebu.
www.youtube.com/watch?v=sfJNe7-nqCo

U 20h / ULAZ SLOBODAN

@ Klub Attack & Chakka’s Room
TETKINE RADOSTI
soundcloud.com/good-foot
vimeo.com/goodfoot
Funk / prog / rock, schllager, beat, jazz i disco kolektiv koji donosi histeriju na plesnom podiju. Sjajnom tehnikom miksaju najbolje groovy dijelove raritetnih vinila ex yu scene: krimi/vojni funk iz partizanskih filmova, yugo disco hitove 60ih i 70ih, vrhunske šlagere, i potpuno zaboravljene singlove ex yu zvijezda tog vremena. Tetkine Radosti su u formi dj setova ili u formi složenih audio video događaja gostovale gotovo po čitavoj regiji od Budimpešte do Tirane, osvajajući simpatije sa svojim hip hop-erskim pristupom ka jugoslavenskoj popkulturnoj baštini. Slušaj tetku!

DJ BAKTO
Svestrani DJ koji je na početku karijere puštao hip-hop, breaks, drum’n’bass i nu jazz, a kasnije je prešao na funk, soul, R’n’B, beat, s naglaskom na opskurnu glazbu nastalu u bivšoj državi.

DJ BORKA
soundcloud.com/borka
DJ (ujedno i producent, radio voditelj i glazbeni kritičar) sa preko deset godina iskustva, pušta stari i novi funk, soul, hiphop, beats, breaks i još mnogo toga.

DJ WOO-D
soundcloud.com/user4300193
vimeo.com/goodfoot
Perspektivni DJ koji je već od 2006. infiltriran u slovensku funk scenu. Njegove glazbene preferencije variraju od oldschool rapa, funka, soula, latino glazbe, beata do ludih ex-yu rariteta. Imao je zapažene nastupe širom Europe, od Finske do Španjolske.

VJ Tanja i 400 zečeva
queer.hr/204/vj-ing-umjetnost-kao-sastavni-dio-clubbinga/
Psihodelično-infantilnim kolažima koji su za ovu prigodu inspirirani upravo glazbom koji puštaju Tetkine radosti, VJ Tanja i 400 zečeva će dati svoj vizualni pečat.

OD 22h, UPAD 25kn PRIJE / 30kn POSLIJE PONOĆI

SUBOTA15.10. PARTYCIPACIJA

PARTYCIPACIJAStill In?Come Out! …i neka svaki dan bude dezormariran.

Tetkineradosti / Dj Bakto / Dj Borka / Dj Woo-D / VJ Tanja i 400 zečeva

Projekcija”Stranger” – ulaz na film je besplatan

Požrtvovnosakupljeno sunce na našim kožama rapidno hlapi, vrijeme je za novuepizodu razdora i bezumlja. Prva ovosezonska Partycipacija dovodidokazano zabavan slovenski kolektiv vrhunskih DJ-eva koji je svojimkreativnim miksevima sposoban promrdati guzove i najokorjelijeusjedjelice. No to nije sve što se mrdanja bokova tiče. Za domaćuzadaću izvucite sa tavana svoj prašnjavi hulahop jer najspretnije uvrćenju tog zaraznog koluta očekuju jako kul nagrade.

Prijesame žurke, Partycipacija premijerno, u Zagrebu, prikazuje odličandokumentarni film “Stranger” koji tematizira pravaseksualnih manjina, te radi usporedbu LBGT scene u Nizozemskoj iSrbiji.

@Klub Attack – Projekcija: „Stranger“

Odličandokumentarni film, u režiji i produkciji mladih autora Marije Bašić,Klausa Röhriga i Nilsa Nebea, koji problematizira stav društva ohomoseksualnosti, te prikazuje usporedbu LGBT scene dvaju lijepih, noposve oprečnih svjetova, Nizozemske i Srbije.

Filmje dosada obišao kinodvorane u Nizozemskoj i Njemačkoj, te se usklopu Partycipacije premijerno prikazuje u Zagrebu.

www.youtube.com/watch?v=sfJNe7-nqCo

U20h / ULAZ SLOBODAN

@Klub Attack & Chakka’s Room

TETKINERADOSTI

soundcloud.com/good-foot

vimeo.com/goodfoot

Funk/ prog / rock, schllager, beat, jazz i disco kolektiv koji donosihisteriju na plesnom podiju. Sjajnom tehnikom miksaju najbolje groovydijelove raritetnih vinila ex yu scene: krimi/vojni funk izpartizanskih filmova, yugo disco hitove 60ih i 70ih, vrhunskešlagere, i potpuno zaboravljene singlove ex yu zvijezda tog vremena.Tetkine Radosti su u formi dj setova ili u formi složenih audiovideo događaja gostovale gotovo po čitavoj regiji od Budimpešte doTirane, osvajajući simpatije sa svojim hip hop-erskim pristupom kajugoslavenskoj popkulturnoj baštini. Slušaj tetku!

DJBAKTO

SvestraniDJ koji je na početku karijere puštao hip-hop, breaks, drum’n’bassi nu jazz, a kasnije je prešao na funk, soul, R’n’B, beat, snaglaskom na opskurnu glazbu nastalu u bivšoj državi.

DJBORKA

soundcloud.com/borka

DJ(ujedno i producent, radio voditelj i glazbeni kritičar) sa prekodeset godina iskustva, pušta stari i novi funk, soul, hiphop, beats,breaks i još mnogo toga.

DJWOO-D

soundcloud.com/user4300193

vimeo.com/goodfoot

PerspektivniDJ koji je već od 2006. infiltriran u slovensku funk scenu. Njegoveglazbene preferencije variraju od oldschool rapa, funka, soula,latino glazbe, beata do ludih ex-yu rariteta. Imao je zapaženenastupe širom Europe, od Finske do Španjolske.

VJTanja i 400 zečeva

queer.hr/204/vj-ing-umjetnost-kao-sastavni-dio-clubbinga/

Psihodelično-infantilnimkolažima koji su za ovu prigodu inspirirani upravo glazbom kojipuštaju Tetkine radosti, VJ Tanja i 400 zečeva će dati svojvizualni pečat.

OD22h, UPAD 25kn PRIJE / 30kn POSLIJE PONOĆI

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!