Proljeće je tu? Jel to sada sigurno, ili je opet samo neslana šala gospođe Zime, od koje smo se mi spremno oprostili još na prošloj žurici, ali ona se nije odmah pokolebala. No sada je sigurno, Partycipacija Pozitiva je tu, skinite teške kapute, kape, šalove i rukavice, vrijeme je za ples, veselje i sunce.

Nakon dva partija, koja smo radi logističkih poteškoća bili prisiljeni komprimirati u jedna prostor, sada napokon opet imamo dva floora! Klub Attack ćemo obojati uglavnom elektro indie zvukovljem uz dodatke još raznih žanrovskih smjernica, dok smo u novom drugom flooru Partycipacije, Grey Roomu, pripremili deep techno/jackin house selekciju.

Miće Mace

Little Cats Majhne Mucke Die Klines Katzen Los Gatos Pequenos , riječki DJ duo za sebe kaže da su dvije usidjelice koje su odlučile izać iz ormara u nedostatku “čudnovate” i “nesvrstane” glazbe u svojem rodnom gradu, te su u posljednje tri godine snimile šačicu mixeva, gostovale u par zemalja, organizirale tucet zabava i činit će to i dalje kao sićušni doprinos našoj maloj posrnuloj sceni.

soundcloud.com/micemace/proton

soundcloud.com/micemace

www.facebook.com/micemace

Senno

Od svojih glazbenih početaka, točnije od 2007., pušta Jackin House koji je prožet hip-hopom, funkom, jazzom, soulom, a u novije doba biva blago provučen i kroz drum’n’bass te acid. Član je Headmovin crewa koji je pokrenula grupa mladih glazbenih entuzijasta koji pokušavaju hrvatsku klubsku scenu osvježiti novijom bojom zvuka, plesa i dizajna. Tijekom prošle godine ugostili su svjetske poznate i renomirane producente i DJ-e kao što su The Sound Diggers (UK), Da Sunlounge (UK) i Tommy Largo (NL).

soundcloud.com/senno

www.facebook.com/sennoCh

Lady Voluptuous

(techno to house easy flow)

Lady Voluptuous ili pravim imenom Arijana imala je dug put od želje do ostvarenja sna. Rođena 1971. u Zagrebu, doslovno je odrastala sa prvom elektronskom muzikom u samim početcima. Krenuvši u istraživanje muzike od elektronike, preko darka, uvijek se držeći više undergrounda nego mainstreama i popa, došla je na kraju do dva žanra u kojima posebno uživa – minimal techna i jackin housa, ali i ubacujući stvari koje možda nisu striktno vezane za žanr, ali se odlikuju kvalitetom ili jednostavno u njima uživa. Uglavnom bira producente i muziku po kvaliteti, bez obzira na godinu berbe, kao na primjer Turmstrasse Kollektiv, Samuel L Session, Steve Bug, Minus, Hawtin, Dusty Kid, Loco Dice….

Nori Gnom 

(electro/electropop/electroindie/electrohouse)

Obožavateljica dobrog beata i zaraznih melodija, članica ZbeLeTron kolektiva skoro od samih njegovih početaka te je jedna od najodgovornijih osoba za izgradnju profinjenog glazbenog ukusa lezbijki u Zagrebu. Više od ičega voli rajčice, a navodno može pojesti jedan i pol sendvič. Ne prihvaća glazbene želje i nemoguće ju je potplatiti, ali to ćete joj zasigurno oprostiti poradi njezinog šarmantnog osmijeha.

soundcloud.com/nora-gnom/babaroga

BO1 

(deep house/tech house/povremeni disco)

Djingom se bavi još od 2006., a u Zbeletron kolektivu je od samih početaka, s pauzom kada se pridružio Theffektu i DJ Bakka Slonu, no nedavno se vratio u matični kolektiv.

soundcloud.com/bo1-1

Pi Krü

Rezidencijalni Partycipacija kolektiv ovaj put nastupa u sastavu: Tirkizna Alga, ZweiDeeJays i

Gio, dok se za vizualizacije na oba floora tokom cijele večeri brinu VJ Tin i VJ Tanja i 400 zečeva.

upad: minimalna donacija 30kn /15kn do 23h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content