Park Sessions i AKC Attack predstavljaju:

IDEM (Zagreb)
VOADO (Zagreb)
MARTIN LADIKA (Karlovac)
POKLE (Rijeka)

Nedjelja, 28.05., vrata 18:00, koncert 19:00
Upad: donacije

Povodom DESETOG Park Sessions rođendana, odlučili smo napraviti mini turneju kojom promoviramo malo akustične muzike!
28.5. krećemo u dvorištu Attacka, s nama se druži nekoliko vrhunskih mladih autora i glazbenika!

###PARKSESSIONS###

Projekt je koji dovodi različite glazbenike i autore na određeno mjesto u određeno vrijeme i bilježi audiovizualni zapis akustične izvedbe. Autor projekta je Pavle Kocanjer (aka Vjetroslav Prdinski), koji je s nepunih 18 godina s frendovima započeo prvo snimanje u Karlovačkom parku, nakon čega je u DIY duhu nastavio gurati projekt do dana današnjeg. Do sada ima preko 160 videa na youtubetu sa preko 60 različitih autora, među kojima su različiti ljudi iz mnogih zemalja.

www.youtube.com/parksessions
www.instagram.com/parksessions/

###IDEM###

Novi solo projekt Antuna Alekse, člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. Kroz neobični crossover post i pop punka Antun želi svijetu prenijeti pesimizam u duru i pozitivu u molu. 28.5. slavi trideseti rođendan i na taj dan izbacuje svoj prvi album POYY, kojeg će promovirati u dvorištu!

www.instagram.com/antunidem/
youtu.be/Wsl4CmKOhGw

###VOADO###

Vlado u ulozi samog sebe. Pored bendova From Another Mother i Đutka uskače u solo akustični looper haos! Malo tugy plaky, malo dance i funky. Live izvedba albuma Terra Madre na engleskom i promocija novih stvari na domaćem!

linktr.ee/voado
youtu.be/HMFq1IocvS4

###POKLE###

Pokle je osoba, ali i bend. Zanimljivo „zvučno osvježenje“ riječke alternativne scene zvuči kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih glazbenih stremljenja, a u kratkom vremenu djelovanja njihove su brojne pjesme pronašle put do ušiju i srca slušatelja.

www.instagram.com/_pokle_/
www.facebook.com/pokle182/

###MARTIN LADIKA###

Martin Ladika šumski je pjesnik i drumski pjevač, svirač napetih struna ljudskih. Njegove pjesme, kao i njegovu publiku, čine čempresi, ptice, rijeke, ljudi, obzori i ostala čudesa. Još nije snimio album, ali je u gorskom potoku skratio kosu pod punim mjesecom žetve tako da se imamo čemu nadati.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content