Da, dobro ste pročitali, ovo je oproštajna partycipacija. Opraštamo se od gospođe Zime , dobro nas je namučila i dugo se družila s nama, s toga je red da se i oprostimo s njom kako priliči. Uz flašu dobrog piva, dobro društvo i odličnu muziku naravno!

Za razliku od prošle Partycipacije koja je bila rezervirana isključivo za DJeve, ovaj put vam predstavljamo ne jedan, ne dva, nego čak tri banda! Uz pratnju i podršku partycipacijinog PI krua. Stoga predlažemo da bacite svoje debele zimske kapute, uhvatite svoje najdraže pod ruku i dođete zajedno s nama proslaviti lijepo vrijeme, sunce, lijepe žene, lijepe dečke, duži dan, kraću noć…

Proslavite što god želite, polovica mjeseca je pravo vrijeme za slavlje, a Partycipacija je pravo mjesto za to! Imamo i ograničeni broj uberkul Partycipacija bedževa koje ćemo dijeliti na ulazu, zato nemojte kasniti J

Pozdrav proljeću!

PI KRÜ

Rezidencijalni kolektiv Partycipacije osvježen je suncem i posve novim valom kreativnosti. Odlična Miss Iconic je već dobro poznata našoj publici kao vrhunska house DJica u što će vas i ovaj put uvjeriti. Mlade snage Partycipacije , Die ZweiDeeJays će na vas prenijeti svu svoju pozitivnu energiju, a vjerujte nam, imaju je puno! Stari vukovi Tirkizna Alga i Đukella će vas dobro zabaviti, kako svojim izborom muzike, tako i svojom komunikacijom sa publikom i nesebičnim ispunjavanjem vaših želja. I kao šlag na kraju predstavljamo vam i najnoviji stup nositelj Partycipacije : GIO! Ako ste bili na prošloj partycipaciji mogli ste se i sami uvjeriti da se radi o jako talentiranoj mladoj dami. Bajkovitim uvodom u svoj set začarat će vas u tolikoj mjeri da nećete ni primjetiti kako vrijeme leti. I naravno, last but not least, da ugođaj bude potpun , za vaše vizualno zadovoljstvo, zajedničkim snagama pobrinuti će se VJica Tanja i njenih 400 zečeva , kao i VJ Tin.

COMA STEREO

Mariborski (trans)galaktički četverac bez kormilara. S obzirom da postoje od 2004., mogli bi se već nazvati veteranima space post rocka i ambijentalne elektronike, a tome u prilog ide i činjenično stanje: tri albuma, osam međunarodnih turneja i troznamenkasta brojka koncerata. Njihov zvuk sveden na nekoliko riječi izgleda ovako: moćan ritam, plutajući zvukovi gitare i svemirske synth oscilacije. Inspiraciju za svoju glazbu nalaze u SF filmovima i knjigama, a glazbeni idoli sui m Pink Floyd, Sonic Youth i Tangerine Dream.

www.comastereo.com

LUDOVIK MATERIAL

Elektro punk skupina iz Ljubljane, već poznata publici Partycipacije, jer su prije oko godinu dana oduševili okupljene, te je odmah bilo jasno da ćemo ih ugostiti opet, a izdavanje njihovog prvog albuma Passion for Red ukazalo se ako savršena prilika. Ovaj energični trojac čine bivši producent trance glazbe, basista koji želi biti bubnjar i pjevačica koja želi svirati gitaru, a njihova sinergija rezultira eklektičnim erotičnim elektrom sa punk dušom i hardcore stavom.

ludovikmaterial.blogspot.com

IT’S EVERYONE ELSE

Dva syntha, dva glasa i sampler…zvuči bezazleno, no It’s Everyone Else su miljama daleko od te kategorije. Ovaj dvojac je u brutalnom okršaju sa svim predrasudama, a njihov zvuk varira od brzog post-industriala i bučnog synthrocka do sporih, melankoličnih melodija. Od početka svog postojanja privlače pozornost svojim live nastupima, pa su tako u nekim medijima opisani kao luđaci koji doslovno eksplodiraju preko svojih sintetizatora i samplera, a imali su priliku nastupati i sa srodnim bendovima poput Atari Teenage Riot, Arabrot Don Vito, Graf Orlock, Monno i Nikki Louder.

itseveryoneelse.bandcamp.com

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 20 Kn do/30 Kn nakon 23h

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!